Familiebedrijf van het jaar

Zeeland Business vindt het belangrijk om af en toe een bedrijf in het zonnetje te zetten. In Zeeland is het overgrote deel van de bedrijven een familiebedrijf. Wat niet veel mensen weten is dat het percentage aan familiebedrijven in Zeeland rond de 85 procent zit. Om deze bedrijven eens wat extra aandacht te geven begon in 2014, in samenwerking met Baker Tilly Berk Accountants een mooie traditie om ieder jaar een Zeeuws Familiebedrijf Award uit te reiken.

De afgelopen jaren is het event uitgegroeid tot een bekend fenomeen binnen familiebedrijven en wordt de uitreiking goed bezocht. Diverse media besteden hier ook jaarlijks aandacht aan. Ondertussen wordt het evenement ook ondersteund door meerdere partners die het Zeeuwse familiebedrijf een warm hart toedragen.

Bekijk hier overzichten van de eerdere awards 

Jaartal Winnaar
2014  Bouwbedrijf Fraanje
2015 Paree BV 
2016 Omoda Schoenen 

Zeeuws Familiebedrijf van 2017
Ook dit jaar vindt weer het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar award plaats. Dit jaar hebben we een aanvullende partner mogen toevoegen.

Partners Zeeuws Familiebedrijf van het jaar 2017:
Zeeland Business
Baker Tilly Berk
Rabobank
Adriaanse van der Weel advocaten

Nomineer uw eigen of uw favoriete familiebedrijf voor deze bijzondere award. Aanmelden kan tot en met eind augustus 2017 via deze pagina of onderaan deze pagina. De uitreiking vindt plaats op maandag 2 oktober in de Mythe in Goes.

 

IMG_4740[1]
Omoda winnaar Zeeuwse Familiebedrijf Award 2016