Business Congres Tour Zeeland

Vanaf 2018 organiseert Zeeland Business meerdere keren per jaar congressen door geheel Zeeland. Dit worden evenementen vol met kennis en inspiratie over onderwerpen waar u als ondernemer in de praktijk vaak mee te maken krijgt. Het evenement is gericht op ZZP’ers en MKB’ers die geïnspireerd willen over mogelijkheden om hun bedrijf verder te laten groeien. Dit kan zijn op basis van omzet of meer kennis van bijvoorbeeld marketing, financiën en ICT, maar ook in een bredere vorm, zoals bedrijfsfilosofie, persoonlijke ontwikkeling, personeelswaardering en -welzijn, bedrijfscultuur, verandermanagement en het aannemen van personeel. Daarnaast is er uiteraard,  zoals u van ons gewend bent, uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken.

De business congressen bestaan uit diverse kennissessies, netwerkmogelijkheden en een afsluiting met een key-note speaker. Dit kan een bekende Nederlander, artiest of inspirerende ondernemer zijn.

Per congres behandelen wij een centraal thema waarbinnen kennis en informatie te vinden is door middel van rondetafelgesprekken, seminars, workshops en masterclasses.

Meer informatie over onze eerste congres volgt spoedig. Wilt u op de hoogte blijven van deze evenementen, meld u dan aan via het interesseformulier. Wilt u kennispartner, sponsor of spreker worden tijdens een van onze congressen? Stuur dan even bericht via het contactformulier.