Crossborder event 2018 – Hoe kunt u profiteren van voordelen die de andere kant van de grens u biedt?

In dinsdag 17 april organiseert Zeeland & West-Brabant Business voor de derde keer samen met EURES Scheldemond een crossborder netwerkevent voor Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers. Deze editie gaat plaatsvinden in Brabant. Er is weer een hoop mogelijkheid om te netwerken, 1-op-1 gesprekken voeren op de kennismarkt en volgen van kennissessies over uiteenlopende thema’s over grensoverschrijdend ondernemen. 

Tijdens de avond worden diverse onderwerpen behandeld gericht op het zakendoen tussen Nederland en België in algemeen, maar ook tussen de grensgebieden Zeeland, West-Brabant, Antwerpen en Oost- en West Vlaanderen. Voor dit evenement worden zowel Vlaamse als Nederlandse (Zeeuwse & Brabantse) ondernemers uitgenodigd. Bezoeken van dit evenement en de kennissessies is (op de consumpties na) volledig kosteloos. Vele kennispartners met kennis van de internationale markt staan voor u klaar met advies, kennis en ondersteuning bij het zoeken van de mogelijkheden om met uw business de grens over te steken.

Het evenement is gratis bij te wonen, maar wel even aanmelden via dit formulier. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u voorafgaand aan het programma gebruik wenst te maken van een goed en gevarieerd Nederlands – Belgisch buffet (€20,-).

Eures Scheldemond zet zich in voor het bevorderen van de arbeidsmobiliteit in de grensstreek Vlaanderen-Nederland door de organisatie van gerichte activiteiten gefocust op werkzoekenden en werkgevers. In het partnerschap werken UWV Werkbedrijf & VDAB, vakbonden, werkgeversorganisaties en lokale overheden samen om de arbeidsmobiliteit in de grensregio te bevorderen.

 

 

 

 

Vlamingen en Nederlanders gebruiken een hoop verschillende woorden, die wel hetzelfde betekenen. Dit kan voor verwarring zorgen. In onderstaand filmpje een paar voorbeelden.

Samenwerking EURES Scheldemond

Dit crossborder event wordt georganiseerd samen met Eures. Eures Scheldemond zet zich in voor het bevorderen van de arbeidsmobiliteit in de grensstreek Vlaanderen-Nederland door de organisatie van gerichte activiteiten gefocust op werkzoekenden en werkgevers. In het partnerschap werken UWV Werkbedrijf, VDAB, vakbonden, werkgeversorganisaties en lokale overheden samen om de arbeidsmobiliteit in de grensregio te bevorderen. Binnen dit grensoverschrijdende partnership EURES Scheldemond zijn de volgende partners actief:

 

 

UWV
www.werk.nl

 

VDAB
Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling
www.vdab.be

 

EGTS Linieland van Waas & Hulst
Europese Groepering Territoriale Samenwerking Linieland van Waas & Hulst
www.egtslinieland.eu

VOKA
Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen – VOKA
www.voka.be/oost-vlaanderen

 

IVR
IVR Schelde-Kempen
werkenoverdegrens.eu

 

Provincie West-Vlaanderen
www.west-vlaanderen.be

 

Provincie Oost-Vlaanderen
www.oost-vlaanderen.be

 

Provincie Zeeland
www.zeeland.nl

 

Provincie Antwerpen
www.provincieantwerpen.be

 

Provincie Noord-Brabant
www.brabant.nl

 

Europese Unie
De portaalsite van de Europese Unie is te vinden op:
www.europa.eu

 

 

 

Crossborder kennismarkt

Onderstaande partijen zijn aanwezig voor het beantwoorden van allerlei individuele vragen:

 

Dit aanbod wordt komende weken verder uitgebreid. 

 

 

Eures Scheldemond
Eures Scheldemond zet zich in voor het bevorderen van de arbeidsmobiliteit in de grensstreek Vlaanderen-Nederland door de organisatie van gerichte activiteiten gefocust op werkzoekenden en werkgevers. In het partnerschap werken UWV Werkbedrijf, VDAB, vakbonden, werkgeversorganisaties en lokale overheden samen om de arbeidsmobiliteit in de grensregio te bevorderen.
   Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.
  Frame 21
Bedrijfshuisvesting en adviezen internationaal zakendoen op het gebied van financiële, fiscale, juridische, sales, marketing en HR aspecten.
  Zuidwest Business
Zuidwest Business is het overkoepelende bedrijf waaronder de merken Zeeland Business en West-Brabant Business vallen. Onder deze merknamen worden in Zeeland en West-Brabant diverse zakelijke magazines uitgebracht en netwerk- en ondernemersevents georganiseerd. Wilt u met uw bedrijf bekendheid opbouwen in Zeeland of Brabant, dan kunnen wij u hiermee ondersteunen.
  Nederlandse Kamer van Koophandel voor België & Luxemburg
De Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) zet zich als ledenvereniging al meer dan 115 jaar in ter bevordering van het grensoverschrijdend zakendoen in de Benelux. Hiervoor biedt de NKVK u een brede waaier aan diensten en producten op het vlak van marktonderzoek, handelsbevordering, opleiding, netwerking en ondersteuning bij alle uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt bij zakendoen over de grens in België of Nederland.

 

Aanmelden
Locatie
Frame 21
Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel

Programma

Voorprogramma 
17.45 – 18.45 optioneel nuttigen van een gevarieerd buffet + crossborder kennismarkt

Programma
18.00 – 18.30 Inloop & mogelijkheid om over Crossborder markt te lopen
18.45 – 19.15 Plenaire opening
19.15 – 20.30 Crossborder kennismarkt
20.30 – 21.00 Ronde 1 seminars
21.00 – 21.30 Pauze & Crossborder markt
21.30 – 22.00 Ronde 2 seminars
22.00 – 22.30 Netwerken & Crossborder markt
22.30               Sluiting

U kunt bij uw inschrijving aangeven of u voorafgaand aan het programma gebruik wenst te maken van een goed en gevarieerd Nederlands – Belgisch buffet (€20,-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *