Met plezier naar het werk!

Op dinsdag 3 oktober vindt de tweede editie van de Level Up! inspiratie dag plaats in Theater de Mythe in Goes. Het thema is werkplezier. Ondernemers, managers, leidinggevenden en ambitieuze medewerkers kunnen de hele middag inspiratie op doen tijdens diverse workshops en lezingen.

Programma
Nieuwe contacten op doen, sparren met anderen of gewoon eens geïnspireerd worden door diverse trainers en ondernemers. Deelnemers aan deze inspiratie dag kunnen zich inschrijven voor diverse interactieve workshops rondom het thema werkplezier.

De workshops van deze dag zijn: Ruimte in je hoofd door Bianca Noomen, Teamgeluk door Scarlett Kwekkeboom-Janse, Energiek op het werk door Romeo de Kraker en Social media is fun door Jesper Stoel. Na de pauze nemen Henriëtte Swartjes en Robbert Northolt de deelnemers mee in hun ondernemersverhalen.

Aan het einde van de middag is er een netwerkborrel waar nog kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Werkplezier
Plezier hebben in het werk is erg belangrijk, Leuke collega’s, een goede werksfeer en een leuke en uitdagende baan horen daarbij. Een groot deel van de tijd brengen we op het werk door. We steken er energie in en het is daarom zo belangrijk dat werken ook energie oplevert. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom krijgen deelnemers tijdens de Level Up! inspiratie dag tips en handvatten om nog meer plezier te krijgen in hun werk. Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving het E-book Werkplezier van Janse & Janse.

Level Up!
Onbevangen aan de tafel, samen in de actiestand en écht praten met elkaar, dat is Level Up!. Een werkmethode in spelvorm, bestaande uit acht onderdelen en gebaseerd op 20 jaar kennis en ervaring van organisatie adviesbureau Janse & Janse, tevens organisator van deze dag. Deelnemers krijgen de kans om te investeren in hun eigen ontwikkeling en in die van de organisatie tijdens deze inspiratie dag op 3 oktober.

Het programma is terug te vinden op de website, www.L-up.nl. Het is ook mogelijk om via deze website direct in te schrijven voor de inspiratie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *