Aankomende events

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit meer dan 200 vaste leden, waarvan er gemiddeld 100 per event aanwezig zijn. Iedere netwerkbijeenkomst ontvangt daarnaast een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe contacten kunt opdoen.

Het netwerk komt acht keer per jaar bijeen op diverse locaties in Zeeland. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contante, inspireert het netwerk met verrassende locaties. De Zeeland Business netwerkavonden bieden altijd een aantrekkelijke combinatie van inspiratie en informatie in een natuurlijke sfeer. Zakendoen mag namelijk ook gewoon gezellig zijn!

Een netwerkavond start altijd met een maaltijd, waarbij u verrast wordt met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking dinners. Tijdens de avond vertellen aansprekende gastsprekers uit de praktijk over hun ervaringen, plannen of ambities.

Netwerken
De basis van iedere avond ligt natuurlijk bij effectief netwerken. Dit gebeurt onder leiding van een eigenzinnige facilitator die u, telkens op een nieuwe manier, uitdaagt om kennis te maken met nieuwe, onbekende gezichten. Hiermee wordt netwerken voor iedereen laagdrempelig gehouden en gaat u gegarandeerd naar huis met minstens vier tot zes nieuwe, relevante contacten. Uw interesse gewekt? U mag de eerste keer geheel gratis deelnemen! Schrijf u vrijblijvend in voor het eerstvolgende netwerkevent. Lid worden? Schrijf u in via link

Onze bijeenkomsten vinden voornamelijk plaats op maandag- of donderdagavond en worden afgewisseld tussen twee concepten.

In het eerste concept beginnen we de avond om 18.00 uur en krijgt u bij aankomst een diner aangeboden. Na het diner gaan we verder met Business Break (19.15 – 20.00 uur), waarbij we in een talkshow-setting mensen uit het lokale bedrijfsleven uitnodigen om plaats te nemen aan tafel bij Bert van Leerdam. Soms kiezen we hier ook voor een andere activiteit die past binnen onze ideeën over informatief en zakelijk ontspannen.

Vanaf 20.15 tot 22.00 starten we met effectief netwerken. Onder leiding van een expert op het gebied van netwerken helpen wij je bij het structureel leggen van nieuwe zakelijke contacten.

In het tweede concept organiseren we een walking dinner, waarbij we Business Break en effectief netwerken integreren. Daarbij worden de volgende elementen afgewisseld:

  • Veiling der behoeften
  • Pitches door enkele leden
  • Tafelwisselingen

Onderstaande netwerkevenementen staat op de planning. Klik op het evenement voor meer informatie en aanmelding voor de betreffende bijeenkomst.

Op de onderstaande data werden en worden – enkelen nog onder voorbehoud (ov) – de bijeenkomsten van ZB Netwerk georganiseerd. Klik op de datum voor meer informatie en aanmelding voor de betreffende bijeenkomst.

2017

ZBN-1 Maandag 16 januari 2017 Huys ter Schelde, Koudekerke Foto’s en verslag
ZBN-2 Donderdag 23 februari 2017 Mauritshof, IJzendijke Foto’s
ZBN-3 Donderdag 23 maart 2017 De Betho, Goes – In samenwerking met Aan de slag in Zeeland en BZW Foto’s
Special Event: Dinsdag 11 april 2017

Crossborder event: zakendoen Zeeland, West-Brabant & Vlaanderen

Frame 21, Roosendaal

Foto’s
ZBN-4 Maandag 22 mei 2017 Landgoed Twistvliet, Vrouwenpolder Foto’s
ZBN-5 Donderdag 6 juli 2017 Boerderij Land & Zeezicht Kamperland
ZBN-6 Maandag 11 september 2017
ZBN-7 Donderdag 26 oktober 2017
ZBN-8 Maandag 11 december 2017