Zeeuwse Ondernemersdag

Zeeuwse Ondernemersdag

In maart 2018 organiseert Zeeland Business de eerste De Zeeuwse Ondernemersdag (DZO), een evenement vol met kennis en inspiratie over onderwerpen waar u als ondernemer in de praktijk vaak mee te maken krijgt. Het evenement is gericht op ZZP’ers en MKB’ers die geïnspireerd willen worden over mogelijkheden om hun bedrijf verder te laten groeien. Dit kan zijn op basis van omzet of meer kennis van bijvoorbeeld marketing, financiën en ICT, maar ook in een bredere vorm, zoals bedrijfsfilosofie, persoonlijke ontwikkeling, personeelswaardering en -welzijn, bedrijfscultuur, verandermanagement en het aannemen van personeel. Daarnaast is er uiteraard,  zoals u van ons gewend bent, uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken.

DZO wordt een samensmelting van alles wat wij als organisatie kunnen bieden aan ondernemers via onze netwerk- en businessevents, academy en kennisdeling via ons magazine en online platform.

Kom in contact met organisaties die u als bedrijf verder kunnen helpen met groeien via een veelvoud aan gerichte onderwerpen door middel van 1-op-1 sessies, rondetafelgesprekken, seminars, workshops en masterclasses.

Meer informatie hierover volgt spoedig. Wilt u op de hoogte blijven van dit evenement, meld u dan aan via deze link. Wilt u kennispartner worden? Stuur dan even bericht via het contactformulier.