‘Gastvrij Rotterdam’ duurzaam door Zeeuwse inbreng

Green Leisure uit Goes ontwikkelde een concept rondom verantwoord en duurzaam eten en drinken: ‘Dit Smaakt Naar Meer – Inspiratie voor duurzaam gastheerschap’. Het bureau is door de organisatoren van de nieuwe horecabeurs Gastvrij Rotterdam gevraagd om een inspiratieplein en programma te organiseren rondom duurzame hospitality en gastheerschap. Op dinsdag 12 maart 2013 is in Ahoy Rotterdam de samenwerking beklonken.

Green Leisure verzorgt, naast een programma van lezingen en workshops en het ‘Dit Smaakt Naar Meer’ Paviljoen, ook de begeleiding van de eerste stappen richting het verduurzamen van de beurs zelf. Ahoy heeft hier ervaring mee, de locatie is Green Key gecertificeerd.

Het concept ‘Dit Smaakt Naar Meer” staat voor het verbinden van leveranciers van verantwoorde producten aan vooruitstrevende ondernemers met een visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door de kracht van biologische, Fairtrade en lokale producten een podium te bieden, hoopt Green Leisure ondernemers ervan te overtuigen dat consumenten meer willen dan ‘snel, goedkoop en gemakkelijk’. Gezondheid, natuurlijk, herkenbaar en eerlijk spelen een steeds grotere rol in het keuze proces van consumenten. Ondernemers die hier nú voor kiezen nemen een voorsprong op hun collega’s.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"5940","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */