2 juli eerste hybride netwerkevent van Zeeland!

YES! Donderdag 2 juli organiseren wij het eerste hybride netwerkevent van Zeeland bij het Omnium in Goes!

Maar wat houdt een hybride event in?
Een hybride event is een event dat je zowel fysiek als online kan volgen. Je kan er dus helemaal zelf voor kiezen of je naar het Omnium komt om de netwerkbijeenkomst bij te wonen óf dat je dit event online volgt vanuit, bijvoorbeeld huis.
Omdat we trots zijn om het eerste hybride netwerkevent van Zeeland te organiseren, is dit evenement voor één keer gratis online te volgen.

Maar… hoe ziet zo’n fysiek evenement er in deze tijd dan uit?
Wij snappen dat er vragen zijn over hoe de netwerkbijeenkomst er fysiek uit gaat zien volgens de 1,5 meter richtlijnen. Daarom hebben wij op de locatie enkele foto’s gemaakt van de coronaproeve locatie. De opstelling die hieronder gebruikt wordt, wordt niet gebruikt tijdens het hybride netwerkevenement.
Wij zullen een andere opstelling gebruiken, maar houden uiteraard ook rekening met de 1,5 meter richtlijnen. Bezoek de netwerkbijeenkomst met een gerust hart!

Programma fysiek (incl. diner + drankjes)

17.30 Inloop
18.00 Dineren
19.00 Start programma + welkom
19.05 Sprekers 1: Matthijs Lugtenburg
19.25 Sprekers 2: Ad van Heijst
19.45 Netwerken met vervolg diner
20.45 Afsluiting
20.50 Vrij borrelen

Programma online (gratis)

19.00 Start programma + welkom
19.05 Sprekers 1: Matthijs Lugtenburg
19.05 Sprekers 2: Ad van Heijst
19.45 Netwerken
20.4 Afsluiting

Sprekers

Spreker 1 – Matthijs Lugtenburg (Dockwize)

Innovatie, groei en ondernemerschap. Dat is waar Dockwize voor staat, altijd! Dus ook -of zelfs juist – in tijden dat het allemaal wat minder vanzelfsprekend is. De corona maatregelen hakken er bij iedereen in meer of mindere mate in. Dan kan je 2 dingen doen. Bij de pakken neer zitten of kijken naar wat er wel kan en zelfs naar wat er meer kan. Dat laatste is waar het SOS programma van Dockwize om draait. Snel Ondernemers Support. Matthijs Lugtenburg is nu 2 jaar als directeur verantwoordelijk voor Dockwize en neemt je mee in het unieke van dit innovatieve programma en in de manier waarop ondernemers hier sterker uit komen.


Spreker 2 – Ad van Heijst (Zeeland Business WrX! / VHIC)
Ad van Heijst maakt zich zorgen: “Stel: Je bent al een paar jaar ergens afdelingshoofd in een overheidsbedrijf. Om praktische redenen gebruik jij je privé- en je zakelijke mail door elkaar. Veel te weinig van deze mensen beseffen dat het wettelijk verplicht is dat al die ‘zakelijke’ mails voor eeuwig bewaard moeten blijven en openbaar worden. Dus als je 15 jaar later voor een ministers-post gevraagd wordt dan kunnen journalisten daar in gaan spitten.”
Als man achter Zeeland Business WrX! die daarover trainingen geeft komt Ad ons op 2 juli wakker schudden.

Locatie
Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes

Aanmelden
Meld je hier aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *