Feest! Een mooi jubileum voor Arrangé uit Lamswaarde

Feest! Een mooi jubileum voor Arrangé uit Lamswaarde. Marscha de Booij van Arrangé | Marketing , Communicatie & Events schreef zich 10 jaar geleden in bij de KVK. Het bedrijf groeit elk jaar weer. Inmiddels veel ervaring op marketing en communicatiegebied en het organiseren van zakelijke evenementen.

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd of wellicht mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld bij (potentiële) klanten of medewerkers. Als je Arrangé inschakelt, dan weet je dat de marketing & communicatie binnen jouw organisatie in beweging komt én vooral in beweging blijft. Het is gefundeerd op een goed doordacht, maar vooral ook op een praktisch plan. Passend bij jou en jouw bedrijf. En het blijft niet bij het plan. De uitvoering is even belangrijk. Ook dat verzorgt Arrangé. Het beheer van social media kanalen, genereren van content, het schrijven van persberichten, afnemen van interviews of het organiseren van het relatie-event. En nog veel meer.

Marscha: “Er komen steeds nieuwe klanten en projecten bij. Daarom werk ik de laatste jaren met verschillende ZZP-ers samen, maar wel allemaal met dezelfde Arrangé-drive. Het werk wat we afleveren moet niet goed zijn, maar perfect. En de klant moet nooit vragen wanneer ze een reactie kunnen krijgen. Nee, dat zijn we altijd voor. Voortdurend op zoek naar de perfecte communicatiemix (online én offline). En vooral veel plezier in het werk wat we doen! Medio 2018 verhuis ik naar een kantoor in de binnenstad van Hulst ‘De Hulster Sociëteit’. Ik heb heel veel zin en energie om te streven naar een volgend Arrangé-jubileum!”

www.mooioptijd.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.