32e editie Haringparty Goes op woensdag 22 juni

haringpartyWoensdag 22 juni vindt de 32e editie plaats van Haringparty Goes. Ook dit jaar wordt het in de Manhuistuin in Goes gehouden. Om 17.15 uur wordt het eerste vaatje met nieuwe haring geopend en nemen de goede doelen hun cheque in ontvangst. Na de uitreiking is er tijd om te netwerken onder het genot van nieuwe haring en een glas wijn.

Elk jaar sponsort Haringparty Goes organisaties of stichtingen die zich inzetten voor de ontwikkeling van kinderen in Zeeland. Na vele inschrijvingen heeft Stichting De Beste Maatjes alle opgegeven organisaties democratisch beoordeeld. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Humanitas Actie Frisse Lucht, Humanitas Kinderkamp Zeeland en Stichting Kinderdiabetes Zeeland.

Het haringseizoen van ‘Hollandse Nieuwe’ start op woensdag 15 juni. In Scheveningen vindt op dinsdag 14 juni de veiling van het eerste vaatje plaats. In Duitsland start het seizoen op dezelfde dag in Hamburg. Na 14 juni zijn de haringen overal verkrijgbaar.

Haringparty Goes wordt gesponsord door 11 bedrijven: DRV Accountants & Adviseurs, Wapen van Marijs, Dura Vermeer, Gastvrijheid op Niveau, Heftruckservice de Vlieger, Hofman Productions, LMG strategie+creatie, Rabobank Oosterschelde, De Zeeuwse Alliantie, ZuidWest Lease en Hospitality Support.

Voor meer informatie en ticketing kunt u kijken op: www.haringparty.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"14640","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */