ZB Startersdag | 3 februari 2015 | Heinkenszand

ZB Startersdag7Derde ZB Startersdag op 3 februari in de De Stenge in Heinkenszand!

Op dinsdag 3 februari vindt alweer de derde editie plaats van de Zeeland Business Startersdagen. Na de mooie opkomst van de vorige twee edities staan we op 2 februari weer klaar met nieuwe dienstverleners, kennispartners en seminarleiders. Dit om de nieuwste lichting startende ondernemers te voorzien van gedegen informatie over alles wat bij ondernemen komt kijken. Meer informatie over de derde Startersdag publiceren we binnenkort hier op de website. Maar wellicht wil je nu al je interesse laten blijken en je alvast inschrijven voor de komende Startersdag. Daarvoor kun je dit formulier gebruiken: aanmeldformulier ZB Startersdag op 3 februari. Na aanmelding houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen richting onze derde startersdag.

 

Locatie
Congrescentrum de Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

 

Algemene Informatie ZB Startersdagen
Per jaar organiseren we 3 tot 4 Startersdagen op verschillende locaties. Iedere Startersdag kent steeds meerdere seminars en ook in een wisselende samenstelling. We willen een totaalbeleving bieden door verschillende vormen van informatie te geven op één locatie. DeZB Startersdag10 Startersmarkt is het vaste gegeven van de avond; gerichte bedrijven en organisaties staan hierbij klaar om je vragen te beantwoorden en hun kennis en expertise met jou te delen. Hierbij kun je denken aan grote partijen als het UWV, de Belastingdienst en een van de grotere banken, maar ook de Kamer van Koophandel bijvoorbeeld. Daarnaast zullen diverse lokale en wisselende bedrijven je verder helpen aan de nodige informatie.

Per avond kun je tevens deelnemen aan 2 seminars waarin gerichte informatie over een belangrijk onderwerp wordt gegeven, bijvoorbeeld:
– ‘De valkuilen voor een startende ondernemer’
– ‘Vinden en gevonden worden’
– ‘Het voeren van een effectieve boekhouding’
– ‘Eenmanszaak, VOF of BV?’
– ‘Fiscale regelingen via de belastingdienst’
– ‘Bedrijfsverzekeringen’
– ‘De hedendaagse rol van een bank’
– ‘Mijn product verkoopt (niet) zichzelf’
– ‘Hoe verkoop ik mijn product’
– ‘Hoe geef ik een goede salespitch over mijn product’
– ‘Hoe zet ik social media gericht in als marketingtool’

 

Kennispartners / standhouders startersmarkt

 

logo goeslogo borselelogo noord-bevelandlogo reimerswaalGemeentes Goes | Borsele | Noord Beveland | Reimerswaal
De gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal zetten hun samenwerking voort op het gebied van onder andere ICT, Sociale Zaken, Informatievoorziening en Personeel en Organisatie. Op de Startersdag geven ze informatie over ondernemen in de regio.

 

logo pekaar en partnersPekaar en Partners
Accountants en belastingadviseurs. De ondernemer, de vrije beroepsbeoefenaar, de non-profit sector en de particulier maken deel uit van een maatschappij die zich steeds sneller ontwikkelt. Pekaar & Partners staat midden in die samenleving zodat haar medewerkers kunnen dienen als uw aanspreekpunt of uw klankbord. Persoonlijke betrokkenheid met u of uw onderneming vormt immers het uitgangspunt voor onze dienstverlening! Pekaar & Partners heeft vestigingen te Goes, Middelburg en Stellendam. Naast onze relaties in het zuidwesten van Nederland verrichten wij ook werkzaamheden voor ondernemers en particulieren uit het gehele land.

 

logo progrezz pensioenenProgrezz Pensioenen
Pensioen is constant in beweging. Een ondernemer heeft niet alle tijd om de vele veranderingen en ontwikkelingen bij te houden en te volgen, laat staan om de aanpassingen te regelen. Een ondernemer is goed in ondernemen, Progrezz is goed in pensioenen. Zorgeloos genieten van een welverdiend pensioen; daarover geeft Progrezz informatie en advies.

 

logoSas Assurantiën
Is ruim 17 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor (startende) ZZP’ers en ondernemers en iedereen wordt deskundig en persoonlijk geadviseerd op het gebied van Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen t/m arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor u als beginnend ondernemer kan dit erg belangrijk zijn, aangezien u geen uitkering ontvangt wanneer u tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. Startende ondernemers krijgen tijdens de startersdag een gratis verzekeringscheck en geïnteresseerden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen een gratis en vrijblijvende premie indicatie.

 

logo BPTBusiness Park Terneuzen
Wordt gevormd door het voormalige fabriekscomplex van Philips Lighting in Terneuzen. Het is centraal gelegen aan de Mr. F.J. Haarmanweg, op het industrieterrein Noorderdokken/Haarmanweg, vlakbij het kanaal Gent-Terneuzen. Het park biedt de mogelijkheid om kantoorruimte te huren van 20m2 tot 300m2. Momenteel hebben wij een aantal kantoorkamers van 20m2 tot 40m2 ter beschikking. Deze huurt u al vanaf € 150,00 euro per maand inclusief servicekosten en energiekosten. Deze kantoren zijn uitermate geschikt voor startende ondernemers en ZZP’ers. Er bestaat de mogelijkheid om deze kantoren gemeubileerd te huren.

 

 

Presentatie / Seminar

logoMartin Lammerteyn  | bedrijfsmentor – commerciële begeleiding
Martin is een levenslang-lerende autodidact die beschikt over de nodige certificaten. Hij beschikt over 20 jaar ervaring als commercieel begeleider.

“Uw commerciële conditie bepaalt hoe excellent en alert uw onderneming zal worden of is! Als bedrijfsmentor bedenk ik, samen met u, de beste manier van zaken doen voor uw bedrijf. Ik ben uw commercieel klankbord die de situatie dwingend maakt en implementeert. Uw verhaal vertaal ik, in overleg met u, in de strategie om uw markt te veroveren (of te behouden). Dit leidt tot gegarandeerde actie met voorspelbaar resultaat. Ik slaag er in iedereen te enthousiasmeren, te motiveren en te activeren”.

Tijdens de starterdagen rijk ik een commerciële structuur aan om de (startende) ondernemer, op een methodische manier, effectief en efficiënt uit de startblokken te schieten. Wij bekijken de onderneming van uit 20 componenten die er voor zorgen dat de slaagkansen maximaal zijn. Ik confronteer de deelnemer en voorkom dat hij/zij in de vele valkuilen trapt.  Een 1/2 uur investering die het 10-voudige opbrengt!

 

logo amcreatieAdriaan Meeuwsen | AM Creatie
AM Creatie staat voor creatieve grafische vormgeving. Evenals voor advies en begeleiding van al uw drukwerk bent u aan het juiste adres. Bij AM Creatie kunt u voor alle grafische vormgeving terecht, zoals het ontwerpen van logo’s, complete huisstijlen, advertenties, flyers, brochures, maar ook websites, borden, vlaggen, belettering enz.

 

logo RgR Financial ServicesRudie Grim | RgR Financial Services
Zoals zo vele ondernemers wilt u zo min mogelijk werk hebben aan uw administratie. Vaak is administratie niet de corebusiness van de onderneming. Toch kost uw administratie u veel tijd. In de visie van RGR Financial Services is dit niet nodig. Automatiseer uw administratieve processen zo veel mogelijk en geniet van het gemak van de geautomatiseerde processen.

 

logo_Cows&StarsPatrick Heebing | Cows & Stars 
adviseert bedrijven en organisaties hoe zij zichzelf en hun producten en diensten zo goed mogelijk presenteren. “Welke uitstraling hoort bij mijn bedrijf, is dat onderscheidend genoeg t.o.v. mijn concurrenten? Hoe zorg ik ervoor dat ik zo goed mogelijk in beeld komt bij (potentiële) klanten? Welke kanalen en uitingen moet ik daarvoor (laten) ontwikkelen? Wat presenteer ik dan en hoe presenteer ik dat op een aantrekkelijke wijze? En hoe krijg ik inzichtelijk wat al die investeringen uiteindelijk opbrengen?” Op deze vragen geven we je passend antwoord. Wij zijn flexibel en doelgericht. En hoe creatief we ook zijn, we blijven toch altijd nuchtere Zeeuwen.

 

 

-Ondersteunende organisaties Startersdag-


Logo De Twaalfde ManDe Twaalfde Man Marketing en Communicatie – Marc Volleman
De Twaalfde Man Marketing en Communicatie ondersteunt bij het realiseren van ondernemersdoelen. Ze zorgen voor de vertaalslag van positionering en merk naar concrete uitvoering van uw communicatie. Ze helpen u om de lijnen uit te zetten. En geven de perfecte voorzet. Zodat u kunt scoren. Eenvoudig en doeltreffend!

 

 

 

 

Logo Subliem EventsSubliem Events –  Jonathan de Voogd
De diensten die Subliem Events aanbiedt, bestaan uit het organiseren en coördineren van zakelijke evenementen in Zuid-West Nederland. Subliem Events streeft er naar om overal aan te denken en alles tot in de puntjes te regelen. Door gebruik te maken van een duidelijke basis in de opzet van een evenement, kan dit pas goed uit de verf komen. 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *