4e editie TECHNISCHE VAKBEURS in februari in de Zeelandhallen

De 4e editie van de TECHNISCHE VAKBEURS vindt plaats op 10, 11 en 12 februari 2015 in de Zeelandhallen. Exposanten van de voorgaande edities en nieuwe deelnemers blijven zich trouw aanmelden.

Technische vakbeursHet sterk gespecialiseerde karakter van de beurs en de vakgerichte bezoekers  vormen het ijzersterke fundament voor dit oriëntatieplatform voor de professionals die betrokken zijn bij technologische innovaties. Ook zijn de professionals betrokken bij de aanschaf en vervanging van machines en gereedschappen, metaalbewerking, constructie- en werktuigbouw, industrieel onderhoud. Deze unieke vakbeurs richt zich onder andere op het industriële bedrijfsleven in geheel Zuid-West Nederland. Van proces- en voedingsmiddelenindustrie tot en met de maritieme en offshore-sector!

Ook weten wie er staan en welke plaatsen nog beschikbaar zijn?
De voorbereiding voor deelname aan vakbeurzen vraagt tijd. Daarom attenderen wij u met dit bericht om, evenals andere bedrijven, uw planning te maken voor deelname aan deze kwaliteitsbeurs in 2015!

 

Bedrijven die aanwezig zijn bij de Technische Vakbeurs zijn o.a.:

  • P. Van Eijzeren BV
  • Liftal
  • Biermans Interieurbeslag
  • Handelsonderneming Kaan

De beschikbare standplaatsen voor de Technische Vakbeurs 2015 worden op volgorde geboekt.
Wilt u met uw onderneming of organisatie deelnemen om in drie dagen vakgerichte bezoekers te ontmoeten? Neem dan ook contact op met Marco van Elswijk of via TECHNISCHE VAKBEURS/stand-boeken.

ESC / Event Services Center b.v.
Kantoor ESC: 0113 751 394 / 0113 373 222
Marco van Elswijk 06 12 64 86 27

info@escgoes.nl
www.escgoes.nl
marco@escgoes.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.