7e EDITIE VAN SCALDIS FAIR online!

Goes, 2 juni 2014 – Woensdag 19 november gaat de zevende editie van het succesvolle life style evenement Scaldis Fair van start. Het event trapt af met een speciale previewavond voor genodigden. Donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november gaan de deuren van de Grote Kerk in Goes open voor bezoekers aan Scaldis Fair.
 
Scaldis Fair gaat online
Net als de voorgaande edities kunnen bezoekers ook dit jaar weer volop komen genieten van mooie producten, proeverijen, workshops, shows en demonstraties. Daarnaast komt Scaldis Fair dit jaar met iets nieuws. Scaldis Fair krijgt een eigen online platform. Dit platform wordt vorm gegeven door een online magazine waar zowel de bezoekers als standhouders van Scaldis Fair voordeel en inspiratie uit kunnen halen.  In oktober zal het magazine worden gelanceerd.
 
Programma
Leven en wonen, samengevat in een meerdaagse sfeerevent met voorafgaand een preview avond. Kunst, antiek, mode, sieraden, interieur, exterieur, beauty, wellness en smakelijke gerechten zijn een aantal van de ingrediënten van deze fair. De combinatie van de standhouders en de unieke en compacte locatie bepalen de unieke sfeer van Scaldis Fair.

De succesvolle Ladies Day zal dit jaar ook weer een vervolg krijgen, maar is verzet naar Vrijdag. Tijdens Ladies Day zullen er diverse acties plaatsvinden op het Beauty & Wellness plein en zal de vrouwelijke bezoeker extra in het zonnetje gezet worden. Het dynamische programma van Scaldis Fair bestaat verder uit diverse demonstraties, shows, workshops en proeverijen. De exacte invulling van het programma en meer informatie over het online platform van Scaldis Fair zal de organisatie later dit jaar bekend maken.

Veel deelnemers keren jaarlijks terug naar Goes om deel uit te kunnen maken van dit sfeervolle evenement.  Ook in 2014 showen onder meer Dominicus uit Westkapelle, Stijl Jacques uit Terneuzen, Ter Lucht uit ’s-Heer Arendskerke, de Visser Optiek uit Heinkenszand, Sprinkle by Eden uit Vlissingen en Ad & Tin Zilver uit Rotterdam opnieuw de laatste trends en nieuwigheidjes uit hun branche. Daarnaast zullen ook nieuwe deelnemers met originele en vernieuwende produkten zichzelf presenteren tijdens Scaldis Fair.

Scaldis Fair  
Kijk voor openingstijden, arrangementen en programma op www.scaldisfair.nl. Scaldis Fair is hét event om in de sfeer te komen voor de feestmaand december en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.