De Rappe Redacteur schrijft, redigeert, corrigeert

“Dat tekstje schrijven we zelf wel even”. Een uitspraak die ik vaak hoor. Maar een goede tekst schrijven doe je meestal niet ‘even’. Ook een onjuiste tekst verbeteren of herschrijven kan knap lastig zijn. Onder de naam de Rappe Redacteur verzorg ik teksten voor tijdschriften, kranten, nieuwsbrieven, websites, flyers; eigenlijk alles waar tekst bij komt kijken. Zowel commercieel als journalistiek. In 2010 ben ik als freelance tekstschrijver en redacteur begonnen. Vrijheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren. Dat geeft mij de mogelijkheid om, indien nodig, snel te schakelen en in rap tempo teksten aan te leveren. En dat is natuurlijk winst voor de opdrachtgever. Mijn werkzaamheden zijn opgedeeld in drie niveaus:

Schrijven. U wilt een nieuwe website, maar heeft geen idee wat er op moet? Of u wilt een nieuwsbrief versturen en u weet niet hoe deze in te vullen? Ik zorg voor een aantrekkelijke en foutloze tekst die goed aansluit op de doelgroep.

Redigeren. U heeft een tekst geschreven waar qua opbouw en structuur nog wel het een en ander aan mankeert? Een ander paar ogen ziet altijd meer.

Corrigeren. Misschien bent u eigenlijk niet zo’n held in de Nederlandse taal. Of de aan u aangeleverde teksten kunnen nog wel een correctieronde gebruiken. Dan zet ik voor u de puntjes op de i en bekijk of alle d’s en t’s staan waar ze horen.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of een offerte op maat:

De Rappe Redacteur

Mariska den Hartog

Weeldeweg 2

4328 NC Burgh-Haamstede

T 0111-785035

M 06-42140644

E: mariska@derapperedacteur.nl

W: www.derapperedacteur.nl

Twitter: @rapperedacteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *