9.000m2 Wooninspiratie: Speciale openstelling voor ondernemers

RRF_ZB_binnenuitBinnenUit, de unieke woonwinkel in Heinkenszand, is sinds kort ook maandelijks op maandag open. Hiermee maken de zeven samenwerkende ‘woonondernemers’ het andere ondernemers mogelijk om op hun vrije maandag wooninspiratie op te doen. BinnenUit is een uniek samenwerkingsverband van zeven ondernemers met meer dan 100 woonmerken onder één dak. Wie hier binnenstapt kan zijn woning van boven tot onder inrichten en stofferen.

De participanten zijn De Vlijt Bedden & Slapen, De Jonge Hoek van Dijke, Minet Beeld & Geluid, Palladio Buitenmeubelen, Van Der Poel Hometextiel, Vorm Keuken & Bad en Fluence Gietvloeren. “De lat ligt bij iedereen op het midden tot hoog segment”, leggen Piero de Kok en Corné Tempelaars uit. “Zo versterken we elkaar en kunnen we de klant optimaal bedienen.”

Nieuwe afslag

BinnenUit is gevestigd op industrieterrein De Noordzak in Heinkenszand. Met de nieuwe afslag 36 is deze grootste woonwinkel van Zeeland ideaal bereikbaar. De gratis parking voor de deur maakt het winkelen nog aantrekkelijker. Eenmaal binnen kun je vanuit de ruime centrale hal letterlijk alle kanten op.

Eerste maandag van de maand geopend

Om ondernemers die van dinsdag tot zaterdag werken, tegemoet te komen, is BinnenUit iedere eerste maandag van de maand open. Hier ‘woonwinkelen’ is een feestje op zich. Wie concreet op zoek is kan terecht bij één van de specialisten. Vooraf je ‘huiswerk’ doen kan ook, door via de site alvast een eigen moodboard te maken.

BinnenUit

Schouwersweg 7

4451 HS Heinkenszand

T. 0113-561482

E. info@binnenuit.nl

I. www.binnenuit.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"14256","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */