‘Agri & Aqua’ op 9 & 10 februari 2012


International Company Exhibition Management, kortweg ICEM, organiseert op donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2012 in de Zeelandhallen in Goes de eerste Agri- en Aquavakbeurs. Standhouders uit binnen- en buitenland tonen de nieuwste producten en diensten en zorgen daarmee voor een gevarieerd programma. De beurs wordt gecombineerd met een conferentie over innovaties in de zilte aquacultuur en workshops en seminars speciaal voor de agrisector.

Iedereen werkzaam in of betrokken bij de agri- en aquasector en Nederland en Vlaanderen wordt onder meer via de vakbladen en brancheorganisaties uitgenodigd voor een bezoek. De beurs biedt u een unieke kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de bezoekers en voor de bezoekers om zich te oriënteren, nieuwe ideeën op te doen en met vakgenoten in discussie te gaan.

2 reacties

  1. Wij zijn een vlasverwerkingsbedrijf en groothandel in zaden. Mogelijk hebben wij interesse om met een stand op deze beurs aanwezig te zijn. Kunt u ons hierover meer informatie bezorgen?

    Bij voorbaat hartelijk dank.

    Linda Strijdonck/Van de Bilt zaden en vlas bv

    • Redactie Zeeland Business

      In de vierde tekstregel staat ‘Agri- en Aquavakbeurs’ in rode letters. Dat geeft aan dat er een link onder zit. Klik erop en je komt op de website van deze beurs. De contactinfo is links onderaan te vinden. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.