Aanbod

Zeeland Business introduceert nieuw platform, de Business Academy.
Dé plek waar het Zeeuwse aanbod op het gebied van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching & begeleiding te vinden is.

Zeeland kent vele experts op het gebied van uiteenlopende onderwerpen waarmee het Zeeuwse bedrijfsleven in contact kan komen om (nieuwe) kennis kan vergaren. Met deze kennis kan een organisatie versterkt worden of ondernemer, leidinggevende of medewerkers worden ondersteund en begeleidt in het nog beter uitvoeren van de functie of uitvoeren van lopende projecten en trajecten. De Business Academy brengt het regionale aanbod van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching bij elkaar op één platform. Wij werken met regionale specialisten, die bekend zijn met de regionale markt, zodat zij nog beter waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Alle trainingen en cursussen vinden plaats in Zeeland, hierdoor heeft u geen lange reistijden.

Bekijk hieronder de beschikbare trainingen, opleidingen en cursussen door in onderstaand hoofdmenu op het thema te klikken. Daaronder zijn meerdere categorieën toegevoegd. Het aanbod wordt continu uitgebreid met nieuwe partners en individuele trainingen, cursussen en opleidingen.

Toon alles
ICT en computervaardigheden
Loopbaanbegeleiding
Management en leidinggeven
Marketing en communicatie
Ondernemersbegeleiding
Veiligheid
Persoonlijke effectiviteit
Persoonlijke ontwikkeling
Sales
Startersbegeleiding
Taaltrainingen
Verandermanagement
Zakelijke correspondentie