Totaalleverancier in transport & verhuizingen

DSC_000511(1)In 1967 begonnen als transporteur van melkbussen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid transportbedrijf door vele soorten zware en lichte transporten en is het tevens een erkend verhuizer voor de particuliere en zakelijke markt.

Langste trailer van Zeeland

Bij Aarnoutse Transport is veel mogelijk tegen een marktconform tarief. Het bedrijf vervoert praktisch alles en heeft alles in huis voor uitzonderlijke lange en brede transporten. Ook zijn interne machineverhuizingen op bedrijfsterreinen mogelijk. Bovendien voert het bedrijf ook verschillende gespecialiseerde kraamwerkzaamheden uit, bijvoorbeeld in uitzonderlijke situaties in fabriekshallen met beperkte hijsruimte. Aarnoutse Transport beschikt over de langste trailer van Zeeland, die is uitschuifbaar tot 36 meter.

Enige erkende verhuizer in Zeeuws Vlaanderen

Jan Aarnoutse Transport B.V> is de enige Erkende Verhuizer in Zeeuws Vlaanderen met jarenlange ervaring in het verzorgen van verhuizingen voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Voor die zakelijke markt kan een complete bedrijfsverhuizing worden gerealiseerd, inclusief werkplaats, machines en/of Kantoorinventaris. Aarnoutse is het enige Zeeuwse bedrijf die dit op deze manier uit kan voeren.

Alle medewerkers zijn gecertificeerde verhuizers, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Tevens is het bedrijf VCA*-gecertificeerd. Kortom, om uw verhuizing zorgvuldig en efficiënt et laten verzorgen bent u bij Jan Aarnoutse Transport B.V. aan het juiste adres!

 

Jan Aarnoutse Transport B.V.

Sophiaweg 3

4501 NH Oostburg

T. 0117-452070

E. info@aarnoutsetransport.nl

I. www.aarnoutsetransport.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *