ABS Autoherstel Zierikzee: Snel herstel, persoonlijke service en gratis vervangend vervoer

Een krasje, deuk of complexe schade? ABS Autoherstel in Zierikzee zorgt dat er snel niets meer van te zien is! Het bedrijf hoort bij de grootste schadeherstelketen van Nederland, die in 2016 is gekroond tot allerbeste.

Eigenaar Dick van Zandwijk: “Als je auto beschadigd is, wil je dat het zo snel mogelijk wordt gemaakt. Op een betrouwbare, veilige manier. Wij begrijpen dat en zorgen dat het in orde komt.” ABS Autoherstel Zierikzee zet daarbij in op klantvriendelijkheid: gratis vervangend vervoer en een persoonlijke service.

FOCWA
ABS Autoherstel Zierikzee is een allround schadeherstelbedrijf, met diverse specialisaties, zoals glasreparatie en –vervanging en herstel en keuringen van caravans en campers. Het bedrijf is sinds 1985 gevestigd in Zierikzee en aangesloten bij de landelijke coöperatie ABS Autoherstel. “Dat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm voor deskundig schadeherstel, dat wordt geborgd door onze ketencertificering. Kortom, vakmanschap!”, zegt Van Zandwijk. “Ons bedrijf valt in categorie 2 van de FOCWA-normering, van de overkoepelende brancheorganisatie. Dat betekent dat wij gekwalificeerd zijn voor alle schadeherstelgevallen, ook de meest complexe.” ABS Autoherstel Zierikzee herstelt voor alle grote verzekerings- en leasemaatschappijen en biedt altijd vier jaar FOCWA-garantie.

ABS Autoherstel Zierikzee is dag en nacht bereikbaar via 0900-6611111.

ABS Autoherstel Zierikzee
Industrieweg 14
4301 RS Zierikzee
Tel: 0111-414794
info@abszierikzee.nl
www.absautoherstel.nl

Tekst: Bianca Moorthamer
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.