Academy: Confidee

De Business Academy van Zeeland en West-Brabant Business brengt het regionale aanbod van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching bij elkaar in één platform. Confidee geeft hierbij alvast een kijkje in hun aanbod. 

Confidee
“Confidee biedt bedrijven in Zeeland en West-Brabant trainingen op het gebied van selectiegesprekken en de loopbaanscan. Door mijn eigen achtergrond als HR-functionaris heb ik ervaring met de industrie, het onderwijs en zakelijke dienstverlening. Ik heb mij aangesloten bij de Academy omdat we daarmee ondernemers laten zien dat er in de regio voldoende te vinden is op het gebied van training en coaching. Daarnaast denk ik dat we als trainers binnen de Academy kunnen samenwerken en elkaar aanvullen en zo een nog completer aanbod maken.”

Marjolein van Kempen
www.confidee.nl

Tekst: Liesbet Mallekoote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"19065","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */