Academy: DINS Safety Training

Mensen zijn uw belangrijkste bedrijfskapitaal. Voor het op peil houden van kennis, vaardigheden en motivatie van deze mensen is DINS Safety Training het juiste adres.

De opleidingen die DINS Safety Training aanbiedt zijn onder te verdelen in de sectoren Transport en Logistiek, Veiligheid, Milieu, Grond-, Weg-, en Waterbouw en Petrochemie.

DINS Safety training is gelieerd met erkende opleidingsinstituten. De opleidingen worden op basis van open inschrijving georganiseerd daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de opleiding in-company te verzorgen. Dan worden de specifieke wensen van uw bedrijf als uitgangspunt genomen.

Naast het verzorgen van opleidingen is DINS Safety Training actief in het adviseren en begeleiden van bedrijven op het gebied van Arbeidsomstandigheden, VCA-VCU ISO certificering.  Om de kwaliteit in de VCA keten te waarborgen is DINS Safety Training ook VCA* gecertificeerd.

Om het opleidingsaanbod voor u kwalitatief op een goed niveau te kunnen houden, is DINS Safety Training samenwerking aangegaan met diverse organisaties. Onze opleidingen zijn hierdoor gecertificeerd en landelijk erkend.

DINS Safety Training verzorgt tevens alle opleidingen die vallen onder de categorie Hoog, Midden en Laag risico in de Stichting Opleidingen Gids (SOG) van de stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). De opleidingen en examens worden verzorgd volgens de eind- en toets termen van de Stichting Opleidingen Gids. Dit alles onder toezicht van de VCA Infra. De SOG gecertificeerden worden opgenomen in de VCA Examenbank. Een overzichtelijke site waar snel en makkelijk controle kan worden gehouden over juiste certificering van medewerkers en ingehuurde krachten.

Eigenaar / docent: Peter Kramer

www.dinsopleidingen.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *