Academy: Ondernemersklankbord

De Business Academy van Zeeland en West-Brabant Business brengt het regionale aanbod van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching bij elkaar in één platform. Ondernemersklankbord geeft hierbij alvast een kijkje in hun aanbod. 

Ondernemersklankbord
Stichting Ondernemersklankbord helpt al meer dan 35 jaar mkb-ondernemers met vragen over hun bedrijfsvoering. In een klankbordtraject kunnen ondernemers vrijuit van gedachten wisselen en hun ideeën spiegelen. De adviseur is uw klankbord en geeft onpartijdig advies. Wij kunnen u helpen bij elk vraagstuk over uw onderneming. OKB-adviseurs zijn ervaren oud-ondernemers, managers of specialisten. U krijgt de adviseur toegewezen die het meeste van de materie weet. Samen met uw adviseur bepaalt u het adviestraject en het benodigde aantal gesprekken. De OKB-adviseur staat u persoonlijk bij en adviseert, maar u neemt zelf de beslissingen. U houdt de regie in handen.

Diverse adviseurs
www.ondernemersklankbord.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"19081","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */