Academy: Polderdijk en Partners

Wilma Polderdijk: Wij zijn niet alleen trainer, maar ook adviseur van de klant. Vaak is een bredere kijk op de organisatie nodig om verbeterstappen te maken. Onze objectieve visie, brede ervaring en scherpe analyse maakt ons tot een “betrouwbare adviseur”. Met een groep kwalitatief hoogwaardige trainers in een trainerscollectief richt Polderdijk en Partners zich op samenwerkende teams en individuen. Naast in-company en maatwerktrainingen verzorgt Polderdijk en Partners ook trainingen in de vorm van een open aanbod en seminars over actuele onderwerpen op het gebied van klantgerichtheid, verkoop, management en communicatie.

Wij denken met de klant mee en bieden maatwerk aan. Al twaalf jaar verzorgt Polderdijk en Partners met veel succes trainingen en workshops voor klanten uit verschillende branches. Ook internationaal. We trainen met passie, hebben een resultaatgerichte aanpak die volledig wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de klant!

Wilma heeft samen met Rob van der Bijl ook Trainers Collectief Nederland opgericht. Het Trainers Collectief Nederland is een organisatie en samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige trainers. TCN brengt zowel u als mens, het management en de organisatie op een zelfbewuste en inspirerende manier aantoonbaar en duurzaam rendement ! Wij brengen uw mensen en daarmee uw organisatie in beweging. Dat doen we met een heldere focus op zichtbaar resultaat en de individuele bijdrage van uw medewerkers. Zo vergroten we het persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het lerend vermogen.

www.polderdijkenpartners.nl
www.trainerscollectiefnederland.nl

Fotograaf: Suzan Fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *