Academy: Straight-Line Coaching

Straight-Line Coaching is ontwikkeld in de jaren ’80 om in bijzonder korte tijd uitzonderlijke resultaten te creëren. Wereldwijd wordt SLC gezien door de top 1% als de meest effectieve methode om resultaten te behalen en een krachtig leven te creëren.
Het is niet voor iedereen, het is voor mensen die bereid zijn te doen wat nodig is om te krijgen wat ze willen. Je moet bereid zijn om je gedrag acties aan te passen om de resultaten te krijgen die je wil. Kortom, the highly committed.

In tegenstelling tot 99% van de andere coaches die eerder inhoudelijk te werk gaan of voor een specifiek onderdeel ingezet worden, coacht Simon het individu: de eigenaar, manager, CEO, directeur zelf. Want het schort vaak niet aan informatie. Veel ondernemers ‘weten’ wel wat ze moeten doen, maar ze ‘leven’ het niet. En juist de implementatie van die kennis is van fundamenteel belang om echt stappen te maken naar het volgende level. Hij zorgt ervoor dat jij de persoon bent die doet wat ie moet doen om te komen waar hij wilt, op zowel zakelijk als op persoonlijk vlak.

Training: Als leider je zakelijk en persoonlijk leven naar het volgende level tillen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *