Actief Werkt vierde opening nieuwe pand!

Op donderdag 13 juni heeft Actief Werkt hun nieuwe pand aan de Beenhouwerssingel in Middelburg feestelijk geopend. Het was een geslaagde avond!

“We zijn erg blij met alle warme reacties, het enthousiasme en de interesse die jullie in ons tonen.
Via deze weg willen wij iedereen bedanken die aanwezig kon zijn. Ook bedanken wij graag iedereen die ons op de een of andere manier heeft gefeliciteerd, zij het met een bos bloemen of een persoonlijk bericht.
Nogmaals bedankt en wij kijken ernaar uit om ons vanuit dit nieuwe pand optimaal in te blijven zetten voor jullie!”

Wij zijn De Stad – Middelburg was erbij en heeft een leuk stukje geschreven en mooie foto’s gemaakt. Klik hier om ze te bewonderen!

Met actieve groet,

Team Actief Werkt! Middelburg
Mirjam, Lindsay, Hilde, Beau, Kimberley, Emiel, Kelly,
Nienke, Thomas, Brenda, Jordi en Desiree

   

 

   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"26710","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */