Advies op maat

Matthijsse001Een coach langs de zijlijn: zo ziet accountantskantoor Matthijsse & Matthijsse zijn rol bij de advisering aan bedrijven. “Accountancy is steeds meer verschoven van administratieve ondersteuning naar advisering. De ondernemer doet het ondernemen, wij geven aan hoe het (fiscaal) kan worden geoptimaliseerd.”

Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs heeft een frisse blik op financiële zaken, zegt medevennoot Hanco Matthijsse. “Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de accountancy en de fiscale praktijk, zowel zakelijk als privé. Matthijsse & Matthijsse spreekt de taal van ondernemers. Onze relatiebeheerders kennen de ins en outs van het bedrijf en de privé-situatie, zodat u als ondernemer steeds weet waar u aan toe bent.”

Matthijsse & Matthijsse heeft vele familiebedrijven in zijn klantenkring. Een van de vraagstukken waar die bedrijven mee worstelen is de opvolging. “De oudere generatie wil graag met pensioen, maar het bedrijf moet ook goed achterblijven, zodat de continuïteit gewaarborgd is. Wij helpen ondernemers met advies op maat.”

Per 15 juni is Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs verhuisd. Het pand waar het voorheen was gehuisvest, was te klein geworden. Door de uitbreidende klantenkring is het aantal medewerkers toegenomen tot 14 en met de toevoeging van VVE Beheer Legemaate kwamen er nog eens 4 bij. Beide activiteiten krijgen nu alle ruimte op de nieuwe locatie Badhuisstraat 181.

Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs
Badhuisstraat 181
4382 AM Vlissingen
www.matthijsse-matthijsse.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.