Nederland 2012 Renesse Afval Service Zeeland ASZ. COPYRIGHT Chris Pennarts Blokland 82 3417 MR Montfoort The Netherlands+31653309747 info@chrispennarts.nl www.chrispennarts.nl

Afval Service Zeeland: Oog voor milieu en natuur

Oog voor milieu en natuur staat centraal in de bedrijfsvoering van Afval Service Zeeland. Als toonaangevend milieubedrijf streven wij continue naar een zo hoog mogelijk recyclingpercentage en zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe duurzame verwerkingsmethodes voor wat nu als afvalstroom gezien wordt, maar wat de grondstofstromen van de toekomst zijn. Vanuit dit perspectief streven wij ernaar om steeds meer (andere) afvalstromen gescheiden in te zamelen voor verdere verwerking.

Naast oog voor het milieu en de zorg voor u als klant hebben wij ook aandacht voor onze samenleving. Als leerbedrijf streeft Afval Service Zeeland ernaar om leerlingen op te leiden en een plaats aan te bieden in het bedrijf. Waar mogelijk proberen wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten bij onze dienstverlening. Afval Service Zeeland is dan ook niet voor niets één van de drie finalisten van de MVO-prijs op Schouwen-Duiveland.

Niet alleen lokaal en regionaal (betrokken) maar ook buiten de Zeeuwse- en Zuid-Hollandse Eilanden kunt u bij Afval Service Zeeland terecht voor het inzamelen en afvoeren van verschillende afvalstromen, denk hierbij aan:
– Rolcontainers
– Semi- ondergrondse en bovengrondse (gesloten) containers
– Afzetcontainers
– Perscontainers
– Magazijncontainers
– Bijzondere afvalstromen zoals KGA (verfresten, kitten, batterijen, etc.) en
data- & archiefvernietiging;

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neem geheel vrijblijvend met ons contact op want…

als Zeeuwse ondernemer kiest u toch ook voor Afval Service Zeeland! 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *