Alle ins en outs over marketing, communicatie en social media!

Vertrouwen van (potentiële) klanten behoud of win je als je goed omgaat met social media marketing. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van marketing, social media en communicatie, alleen veel bedrijven weten niet hoe ze er mee om moeten gaan of waar ze rekening mee moeten houden.
Om deze reden organiseren Zeeland Business, Cows & Stars en Get a Grip samen een Business Bootcamp Next level op donderdag 30 januari waar iedereen terecht kan voor informatie over marketing, communicatie en social media! Na het bezoeken van de Business Bootcamp kunnen bezoekers met de handige tips & tricks zelf aan de slag.

Programma
Het evenement bestaat uit een rijk middagprogramma dat gevuld is met diverse workshops, inspiratiesessies en masterclasses.
De dag begint om 12.00 met een optionele lunch. Vanaf 13.00 start het definitieve programma waarbij bezoekers kunnen deelnemen aan de bootcamps waar zij zelf voor gekozen hebben.
Na de vierde bootcampronde is er tijd voor een borrel en een optioneel diner vanaf 18.00.

Business Bootcamp 2019
Vorig jaar vond er in mei voor het eerst de Business Bootcamp plaats. Dit was een groot succes en mede daarom wordt er voor de tweede keer een Business Bootcamp georganiseerd.
Oud-bezoeker Romy de Bruijne deelt graag haar ervaring: “De kennis en tools die ik tijdens de Business Bootcamp vorig jaar heb geleerd heb ik toegepast om de bootcamps die wij zelf geven verder te promoten. Hoe positioneer ik het bedrijf het beste op social media en wat is de beste strategie hiervoor. Wat kan ik doen met video en waar liggen er nog kansen. Daarnaast heb ik tijdens de Business Bootcamp ook zelf nieuwe klanten opgedaan voor onze eigen bootcamps.”

Om het programma nieuwe inhoud te geven worden er dit jaar vijf nieuwe bootcamps gegeven, namelijk: zichtbaarheid vergroten, let’s make movies, relatiemarketing, naam branding en digitale zichtbaarheid

Overzicht diverse bootcamps
Experts delen informatie op het gebied van marketing, communicatie en sociale media via diverse workshops, inspiratiesessies en masterclasses. De onderstaande bootcamps kunnen gevolgd worden:

Masterclass – Employer Branding
Masterclass – Social Selling
Inspiratiesessie – Creatie Impact
Workshop- Zichtbaarheid Vergroten
Workshop – Instagram for Business
Inspiratiesessie – Let’s make movies
Workshop – Relatiemarketing
Workshop – Naam Branding
Workshop – LinkedIn for Business
Workshop – Digitale Zichtbaarheid
Workshop – Social Media Strategie

Locatie
Klok’uus
Wissekerkseweg 6
4458 SH ‘s-Heer Arendskerke

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via https://www.business-bootcamps.nl/

Bron intro: Freezermedia.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.