Als morgen bezorgen te laat is

Als morgen bezorgen te laat is! Dat is het veelzeggende motto van Infra Koeriers. Dit koeriersbedrijf maakt een gestage groei door. Recent is een nieuwe bedrijfsunit gekocht in het Bedrijvencentrum Tholen. “Binnenkort verhuizen onze voertuigen hier heen. Het kantoor blijft voorlopig nog op het vertrouwde adres in Lepelstraat”, vertelt Frans van der Graaf enthousiast.

Frans startte Infra Koeriers zeven jaar geleden, samen met zijn vrouw Rina. Met de service is het bedrijf een ‘witte raaf’ in de koerierswereld. “We doen net iets meer dan doorsnee bedrijven. Zo berichten we direct onze opdrachtgever als de zending is afgeleverd. Verder onderscheiden we ons door een bedankje te sturen als een factuur betaald is.” Infra Koeriers richt zich op (spoed-) leveringen voor bedrijven door West-Europa. Dit loopt uiteen van afsluiters voor schepen, winkelinrichtings-materialen tot verpakkingsmachines en de verspreiding van het magazine Zuidwest Business. “Flexibiliteit is onze kracht. Verandert de bestemming op het laatste moment, dan is dat geen probleem.”

Persoonlijk betrokken
Aan alles is te merken dat Frans en Rina nauw bij hun bedrijf betrokken zijn. Zij kennen de klanten en hun transportwensen. “Afleveren doen we vrijwel altijd op de dag zelf. Zoekgeraakte zendingen komen bij ons niet voor. Daarvoor zijn we te nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Infra Koeriers is er voor de hoogst denkbare service in pakketbezorging.” ■

Infra Koeriers
Burgemeester Heldenslaan 3
4664 CH Lepelstraat
(Gemeente Bergen op Zoom)
www.infrakoeriers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *