Als ’t regent in Antwerpen, druppelt het in Hulst

hulstDe Gemeente Hulst heeft op het bedrijventerrein Hogeweg nog ongeveer 36 ha. grond beschikbaar, waarvan de helft direct uitgeefbaar is. Omdat de Haven van Antwerpen bijna in de achtertuin ligt, mikken ze ook op Belgische ondernemers.

Het terrein is ideaal gelegen: tussen Antwerpen en Terneuzen. Wie vanuit Vlaanderen een onderneming start over de grens kan bovendien genieten van heel wat fiscale voordelen. Uiteraard is dit regionale bedrijventerrein ook uitermate geschikt voor lokale bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen. Op de bedrijfskavels mag er een bedrijfsactiviteit worden uitgeoefend met een milieucategorie tussen 3 en 4.

De bedrijventerreinen worden ontsloten door 2 nieuwe rotondes, waardoor er een betere bereikbaarheid is vanuit België. Ze liggen er netjes bij. De kavels zijn waardevast. De percelen nodigen uit tot investeren: zowel in nieuwbouw als in uitbreiding.

Het ‘arbeidsethos’ in Zeeuws-Vlaanderen is heel goed. Ondernemers en personeel werken hard en kennen een 24-uurseconomie. In Hulst wordt er niet gewerkt met het erfpachtprincipe. Wie een perceel koopt, wordt meteen eigenaar van de grond. Bovendien is de prijs van de bedrijfsgrond zeer concurrerend.

Wie interesse heeft in de aankoop van een perceel, kan contact opnemen met Gemeente Hulst waar vragen over bestemmingsplan, omgevingsvergunning etc. zo snel mogelijk afgehandeld zullen worden.

Gemeente Hulst
Dhr. Jean-Paul Hageman (wethouder)
Grote Markt 21
4561 EA HULST
www.gemeentehulst.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.