Asbestverwijdering vereist specialisten

Saraber Industrial Services is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende toepassingen. Het bedrijf, gevestigd in Terneuzen, heeft daarmee een uitgebreide staat van dienst. Van een eenvoudige klus in een particuliere woning tot een uitdagend project in de petrochemie: Saraber combineert professionaliteit en innovatie met eerlijke tarieven.

Alle regels worden in acht genomen. Zo start het verwijderen altijd met een asbestinventarisatie: Omschrijving van de asbestsoort, welke hoeveelheid en welke risicoklasse. “Deze inventarisatie, door een onafhankelijke instantie gemaakt, is de basis voor de prijsopgave”, legt directeur Jacob van Zoest uit. “Om zo scherp mogelijk te kunnen offreren, nemen we daarnaast natuurlijk ook zelf een kijkje.”

Saraber is een innovatief bedrijf. De organisatie zoekt voortdurend naar manieren om zo efficiënt mogelijk te werken. “Bijvoorbeeld de recente ontmanteling van fabriekstoren bij een petrochemisch complex. Daarbij werd bij de afvoer van het afval niet heel de toren ontmanteld maar slechts een klein deel.” Conform de strenge wetgeving wordt ieder werk gemeld bij de desbetreffende gemeente, de arbeidsinspectie en bij het bedrijf dat Saraber gecertificeerd heeft. “We zijn altijd 100% controleerbaar.”

Aanvullende diensten 
In het verlengde van de asbestverwijdering kan Saraber ook ingeschakeld worden bij het opruimen van asbesthoudende materialen na brand- of stormschade. “Wij beschikken over een vacu- trailer; een vacuümwagen voor het opzuigen van asbestdeeltjes.” Daarnaast is Saraber gespecialiseerd in het stralen met CO2/droogijs. “Deze techniek biedt oneindig veel mogelijkheden en levert grote besparingen op afvalstoffen op.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *