ATB-tocht of Netwerkwandeling door Westenschouwse natuur

Zeeland Business NetwerkGrand Hotel Ter Duin en De Zeeuwse Gasten stelden een bijzonder middagprogramma samen in aanloop naar de bijeenkomst van ZB Netwerk op donderdagavond 4 april 2013 in ‘Grand Hotel Ter Duin’ Burgh-Haamstede. Een leuke gelegenheid om met andere ondernemers, managers, bestuurders en beslissers een paar uur ontspannend of inspannend door te brengen in het bosrijke duinlandschap van Westenschouwen! Je kunt kiezen voor deelname aan één van de volgende twee activiteiten:

ATB-tocht door Westenschouwen
Hier je kans om ook eens het befaamde mountainbikeparcours in de bossen rond Burgh-Haamstede te ontdekken. Je begrijpt natuurlijk dat dit een sportieve activiteit is en wat inspanning vereist. Neem gerust je eigen fiets, helm en kleding mee. Ook is het mogelijk om een fiets en helm te lenen van onze begeleiders ‘De Zeeuwse Gasten’. Voor kleding moet je echt zelf zorgen.

Netwerkwandeling door bossen en duinen
Onder leiding van boswachter Dirk Fluijt loop je in groepsverband door het prachtige natuurgebied Westenschouwen. Onderweg kun je kennismaken met je wandelgenoten en krijg je informatie over het natuurgebied. Zorg zelf voor geschikte wandelschoenen. Ontspanning staat bij deze activiteit voorop.

15:00 Ontvangst met koffie of thee in Grand Hotel Ter Duin
15:30 Op pad met de begeleiders om te gaan wandelen of fietsen
17:00 Terug in ‘Ter Duin’ voor rondleiding (welness)faciliteiten hotel of je kunt van de gelegenheid gebruik maken om te douchen en om te kleden
17:30 Borrel (2 consumpties)
18:00 Start ZB Netwerk

Netwerkers die op deze dag tevens deelnemen aan het avondprogramma van Zeeland Business Netwerk mogen geheel gratis gebruik maken van de bovenstaande activiteiten! Het programma sluit naadloos aan op de netwerkbijeenkomst die om 18:00 uur van start gaat met een 3-gangen diner. Het is ook mogelijk om alleen aan het middagprogramma deel te nemen (tot 18:00u). De kosten hiervoor zijn € 35,00 per persoon, exclusief BTW.

 

Aanmeldingen Netwerkwandeling: 6

Bijgewerkt t/m 3-4-2013

Christa Ettema Tichran BV Bouwcoordinatie & Advies
Ellen Verhofstad BriesZ business events
Joeke Verhoeven Floral Design
Ksenija Boiko Zeelanddeal.nl
Pascale van der Kuijl RedeRechtRust Advocatuur & Mediation
Rien Kok IslandSolar

Aanmeldingen ATB-toertocht: 5

Bijgewerkt t/m 3-4-2013

Adriaan Meeuwsen AM Creatie grafic design
Bram Warrens iBram
Hans van den Boom BOOM Communicatie
Peter Koeman Pekaar & Partners
Ronald Middelhoek Color Glo Zeeland

 

Aanmelden kan via de pagina Wandelen of fietsen + netwerken in Westenschouwen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.