Auto Poppe viert feest met unieke primeurs

Nieuwe modellen, aantrekkelijke aanbiedingen en de opening van een tweede schadeherstelbedrijf in Vlissingen; Auto Poppe staat niet stil. Integendeel. In het jaar waarin Volkswagen 70 jaar in Nederland actief is en Auto Poppe al 55 jaar een begrip Zeeland, is dit Zeeuwse bedrijf meer dan ooit een bezoek waard. Kom naar één van de showrooms of bezoek Auto Poppe tijdens Contacta.nl en ontdek de nieuwste T-Roc en Volkswagen Polo.

“Het is nu of nooit zakendoen bij Auto Poppe”, vatten de directeuren Jan Jaap Hietkamp en Bram Lokers dit jaar samen. Dat ze ambitieus zijn, blijkt ook nu. Zo laten ze alle Nederlandse Volkswagen dealers achter zich en presenteren als allereerste dealer de nieuwste T-Roc. “De T-Roc is een compacte middenklasser met een hoge zit. De auto heeft tal van opvallende features zoals de digitale display waarbij je zelf bepaalt wat getoond wordt: de wegenkaart, de muziek waarnaar je luistert of extra informatie over jouw T-Roc.”

Nieuwe uitvoeringen
Naast de compleet nieuwe T-Roc heeft Volkswagen recent ook de nieuwe Polo geïntroduceerd. Bijzonder, want dit model is vooruitstrevender dan ooit. “Moderner, ruimer en completer en bovendien in prijs verlaagd. Natuurlijk nemen we ook deze nieuwe Polo mee naar Contacta.nl.” Naast deze personenwagens is ook de Volkswagen Crafter een nieuw paradepaardje. “Dit model, dit jaar uitgekomen, is compleet door Volkswagen ontworpen. Opvallend is dat de ontwerpers goed hebben nagedacht over het comfort en de ergonomie voor de chauffeur. Je krijgt absoluut veel auto voor dit geld.”

Verlengde vriendenprijs­-weken
De feestelijke jubilea zijn voor Auto Poppe een extra reden om flink uit te pakken tijdens Contacta.nl. Naast de vele aanbiedingen voor personenwagens, verlengt Auto Poppe de speciale ‘Vriendenprijsweken’ voor bedrijfswagens. “Die lopen normaal tot 5 november. Wij plakken daar, als enige VW dealer in Nederland, graag nog enkele dagen aan vast en wel tot en met 9 november. Het voordeel voor bedrijfswagens kan oplopen tot 4800 euro. Tel uit je winst.”

Autoschadeherstel in Vlissingen
De klant staat centraal bij Auto Poppe, zo veel is duidelijk. “We weten wat er speelt en denken mee in oplossingen. Daarbij ontzorgen wij op het gebied van mobiliteit, in de breedste zin van het woord”, aldus beide directeuren. In dit licht is de opening van een nieuwe vestiging van het autoschadeherstelbedrijf ASP in Vlissingen niet meer dan logisch. “We willen graag dichtbij onze klanten zitten en optimale service bieden. Personenwagens en kleine bedrijfswagens repareren we binnen een dag. En doordat ASP Vlissingen aan de Gildeweg is gevestigd, inpandig bij het Volkswagen dealerbedrijf, is vervangend vervoer zo geregeld. Noem onze manier van werken maar Zeeuws, we zijn nuchter, nemen de tijd en komen afspraken na. Het is nú het moment om dat zelf te komen ervaren.”

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *