Auto Sturm: persoonlijk en servicegericht

Of u nu op zoek bent naar een auto voor privé- of zakelijk gebruik, Auto Sturm heeft een breed aanbod voor elke rijder. Het allround garagebedrijf is dealer van Nissan en Hyundai en biedt occasions van alle merken bij Sturm Dealer Occasions.

Auto Sturm is een gevestigde naam in Zeeland, waarbij het bedrijf bewust kiest voor een persoonlijke aanpak. Het begon in 1983 in Sint-Laurens als een garage met een tankstation. In 2000 koos het voor Goes, waar de combinatie werd gemaakt met Autoschade Sturm. Het occasioncenter in Vlissingen heropende een aantal jaren geleden in Middelburg. De huidige vestigingen in Goes en Middelburg bieden naast nieuwe en gebruikte personenauto’s ook bedrijfs- en terreinwagens aan. Sturm is bovendien een goed adres voor reparaties, onderhoud, periodieke keuringen en alle soorten schadereparaties, van eenvoudige parkeerschades tot complexe aanrijdingsschades.

Zakelijke Markt
De zakelijke rijder belandt bij Auto Sturm Lease B.V. in een warm bad. Joris Sturm: “We zijn al jaren actief op de zakelijke markt. Waterschap Scheldestromen is bijvoorbeeld al lange tijd een gewaardeerde klant, voor aankoop en onderhoud van het wagenpark. Daarnaast heeft ons bedrijf al bijna twintig jaar ervaring in de leasebranche. Zakelijk, maar ook privé, wordt lease steeds populairder. Auto Sturm Lease biedt een compleet aanbod, waarbij we onze klanten ontzorgen met een totaalpakket. Particulier een nieuwe auto leasen, kan al voor minder dan 220 euro per maand!”

Elektrisch rijden
Duurzame keuzes staan ook in de autobranche volop in de belangstelling. Sturm signaleert een toenemende interesse in elektrisch rijden. “Dat is de innovatieve, duurzame oplossing voor groene mobiliteit. We merken dat er een toenemende vraag is naar elektrische of gedeeltelijk elektrische auto’s, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De overheid stimuleert deze vorm van duurzame mobiliteit ook, bijvoorbeeld door (gedeeltelijke) vrijstellingen van bpm en motorrijtuigenbelasting en aantrekkelijke tarieven voor fiscale bijtelling. Wij staan onze klanten graag bij met vakkundig en persoonlijk advies.”

Auto Sturm B.V.
4333 KE Middelburg
Noordweg 467
0118-612042

Amundsenweg 39
4462 GP Goes
0113-602000

www.autosturm.nl
info@autosturm.nl

Tekst: Bianca Moorthamer
Foto: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *