Autobedrijf De Voogd en UWV samen succesvol

“Voor mij is het heel simpel. Als ik een vacature heb, bel ik Nathalie. Ik vertel wat ik zoek en zij vindt daar de juiste kandidaten bij. Ze begrijpt goed welke mensen er in mijn bedrijf passen.” Jan Willem de Voogd, eigenaar van het gelijknamige autobedrijf in Vlissingen is enthousiast over de samenwerking met UWV. “Soms kom ik in aanmerking voor een korting op de loonbelasting of een proefplaatsing. Dat is ook financieel erg aantrekkelijk.”

Autobedrijf J.W. De Voogd is dealer van Mitsubishi, Daihatsu en scooters van Piaggio. Sinds kort is het bedrijf actief onder de formule Carprof. Dat betekent dat de werkplaats openstaat voor alle automerken. Verder verhuurt Jan-Willem auto’s onder de noemer Autohopper. Het team van De Voogd telt 8 medewerkers.

Persoonlijk kennismaken
Nathalie Pieters, adviseur Werkgeversdienstverlening, is al even enthousiast. “Ik vind het belangrijk dat bedrijven één vast aanspreekpunt hebben. Ik zoek binnen UWV en bij gemeenten naar geschikte kandidaten. Ik kom veel bij bedrijven over de vloer en wil ook onze kandidaten kennen. We organiseren voor werkzoekenden ‘Succesvol naar werk’ trainingen en daar probeer ik altijd even kennis te maken met de deelnemers.”

Gemak en financieel voordeel
Jan-Willem vindt de voorselectie die Nathalie voor hem verricht prettig. “In plaats van tientallen cv’s, krijg ik drie of vier kandidaten voorgesteld, allemaal geschikt. In sommige gevallen is zelfs een korting op de loonkosten mogelijk. Voor een Wajong-kandidaat komt soms een jobcoach. Ik vind het prima. De kandidaten zijn goed, de kortingen aantrekkelijk en de samenwerking met Nathalie is ronduit goed.

UWV heeft veel enthousiaste en getalenteerde werkzoekenden in haar bestand.
Twee er van presenteren zich hieronder. Bent u als werkgever in één van beiden geïnteresseerd, mail dan met werkgeversservicepunt-zeeland@uwv.nl

Kelvin is 27 jaar en woont in Terneuzen. Hij is opgeleid tot Helpende Zorg en Welzijn bij het ROC in Goes. Hij heeft 3 jaar als helpende gewerkt. Helaas werd zijn contract, zoals bij velen, wegens bezuinigingen niet verlengd. Hij werkt nu, op eigen initiatief, als vrijwilliger op een school voor speciaal onderwijs. Hij ondersteunt leerkrachten in de klas, bijvoorbeeld tijdens kooklessen. Ook verricht hij lichte administratieve werkzaamheden. Graag zou Kevin weer werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn. Duidelijke instructies en een complimentje op zijn tijd maken dat Kevin met nog meer motivatie en enthousiasme zijn werk doet.

Mijn naam is Nadine. Ik ben een allround marketing- en communicatie professional, met projectmanagement skills. Door mijn vakkennis kan ik een steentje bijdragen en ervoor zorgen dat uw marktpositie en naamsbekendheid wordt verstrekt door het inzetten van de juiste communicatiemiddelen. In eerdere functies heb ik jarenlange ervaring met het in de markt zetten van producten en diensten en daarmee (potentiële) klanten enthousiast te maken. Daarbij gebruikte ik middelen als website, beurzen, social media, contacten met de pers, nieuwsbrieven en drukwerk. Ik heb doorzettingsvermogen, ben doelgericht, pro actief, commercieel en enthousiast, zonder daarbij mijn creativiteit en oog voor detail te verliezen.

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *