Autobedrijf van Hoepen: Specialist in Zweeds topmerk Volvo

Volvo-specialist Walcheren is het juiste alternatief voor de zakelijke rijder. Dat is de lijfspreuk van autobedrijf Van Hoepen in Middelburg. Het allround autobedrijf is specialist in nieuwe en gebruikte Volvo’s, en biedt occasions van alle merken.

Ook voor onderhoud tegen concurrerende prijzen en leaseconstructies is autobedrijf Van Hoepen sinds dertig jaar een gevestigde naam. Eigenaar Benny van Norden: “Wij zijn als Volvo-specialist Walcheren thuis in het professioneel onderhoud van Volvo’s, maar ook alle andere automerken zijn welkom. We zijn een universele garage voor vakkundig onderhoud en reparaties aan alle automerken, voor zowel de privé- als de zakelijke rijder.”

Veiligheid en luxe
Autobedrijf Van Hoepen is gespecialiseerd in het Zweedse merk Volvo. Van Norden: “Dit Scandinavische topmerk is van oudsher toonaangevend in veiligheid en biedt kwaliteit van hoog niveau. Deze auto’s zijn ongekend solide gebouwd. Volvo biedt een breed gamma aan verschillende modellen die niet alleen veilig zijn, maar ook prachtig zijn ontworpen. Ook bieden deze auto’s grenzeloze luxe en uitstekend comfort. Kortom, wij zijn trotse specialist voor dit veilige kwaliteitsmerk dat auto’s biedt die ook nog eens een lust voor het oog zijn.”

Hella partner
Voor reparatie en onderhoud van alle automerken beschikt autobedrijf Van Hoepen over de nieuwste generatie diagnoseapparatuur. “Eventuele elektronische storingen zijn hiermee in een mum van tijd vastgesteld en verholpen. En de vakbekwaamheid en service van ons autobedrijf gaat verder. Autobedrijf Van Hoepen is aangesloten bij het Hella Service partnerconcept”, vervolgt Van Norden. “Dat betekent topkwaliteit voor uw auto!” Hella levert A-kwaliteit in onder meer verlichting, elektra, elektronica, thermomanagement en remmen. Door het partnerconcept blijven de autobedrijven zich continue ontwikkelen, met nieuwe producten, trainingen en inzichten. “Dat levert onze klanten steeds weer de beste producten, vakkundige montage en up-to-date service op.”

BOVAG
Autobedrijf Van Hoepen is bovendien BOVAG-garage. Ook dat betekent zekerheid en kwaliteit voor de autobezitter. “BOVAG betekent dat bij aankoop van een occasion geldt dat gebreken tot zes maanden na aankoop kosteloos worden hersteld. De garantie dekt de kosten van de onderdelen, maar ook de manuren. Zo zorgen we dat onze klanten tevreden weggebruikers blijven en zorgeloos genieten van hun mobiliteit!”

Autobedrijf Van Hoepen / Volvo-specialist Walcheren
Bedrijvenpark Mortiere
Fagotweg 2f
4337 RC Middelburg
0118-635474
www.autobedrijfvanhoepen.nl
www.volvospecialistwalcheren.nl

Tekst: Bianca Moorthamer
Foto

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"19556","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */