Autoschadeteam neemt werk uit handen

banner-blikschadeAutoschadeteam is bekend in de regio als auto schadehersteller voor verzekerings- en leasemaatschappijen. Bij de meeste van deze maatschappijen krijgt u bij schade het advies naar Autoschadeteam te gaan. Maar Autoschadeteam doet meer! U kunt bij ons ook terecht als u uw voertuig niet heeft geleased en/of vol casco verzekerd.

WA verhaalservice
Veel ondernemers hebben hun bedrijfswagen WA verzekerd. Toch rijden ook zij wel eens schade, dat risico neem je vaak als ondernemer. Wat veel ondernemers zich niet realiseren is dat als hun voertuig wordt aangereden (schuld bij de tegenpartij), zij in vrijwel alle gevallen zelf de schade op die tegenpartij moeten verhalen. Autoschadeteam biedt hiervoor een gratis service: de WA verhaalservice. U komt naar ons toe, wij regelen alles voor u en het is, u leest het goed, helemaal gratis!

Check je schade
Vaak is een bedrijfswagen ouder dan 4 jaar. In lang niet alle gevallen is het wenselijk veel kosten te maken om een schade te herstellen. Ook hiervoor biedt Autoschadeteam een oplossing. Kijk eens op www.checkjeschade.nl. U vult een aantal gegevens in, stuurt wat foto’s mee en u ontvangt binnen 24 uur van ons (op werkdagen) een offerte. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden en prijzen! U wilt toch ook dat uw bedrijfswagen uw rijdend visitekaartje is?

Kies bij schade altijd voor het juiste adres! Jammer dat ons werk onzichtbaar is…

Autoschadeteam is een samenwerkingsverband tussen 13 gerenommeerde schadeherstelbedrijven in Zuidwest Nederland, kijk op www.autoschadeteam.nl voor een vestiging in uw buurt of bel 0800 – 7242338

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.