Autowaspark Kuzee breidt uit

bus wassenBedrijfswagen wasstraat wast van bestelauto tot vrachtwagen

Al jaren is de autowasstraat van de Firma Kuzee in Oost-Souburg bekend op Walcheren. Maar na de opening van hun vestiging in Goes is Autowaspark Kuzee een begrip geworden in de hele provincie.

“Kon je er al terecht voor een snelle wasbeurt van de auto; nu kunnen de medewerkers van het waspark zo beetje alles wassen wat wielen heeft. Met uw privéauto tot uw gehele bedrijfswagenpark kunt u bij ons terecht!” aldus Ruud Kuzee, directeur van de parken.

Uw vrachtwagen, bus, camper en grote bestelauto, die niet in een gewone wasstraat terecht kunnen, kunt u bij Autowaspark Kuzee in Goes laten wassen. Daar is naast de personenwagen wasstraat een speciale bedrijfswagen wasstraat ingericht.
Tot voor kort moest u met uw grote bestelauto, camper of vrachtwagen zelf wassen.
Dat hoeft dus niet meer. Dat bespaart tijd en geld.

Werkwijze
Natuurlijk wordt uw bedrijfswagen eerst grondig met de hand voorgewassen.  Een grote opbouw, een imperial, trapjes of een grote treeplank zijn bij ons geen probleem. Terwijl u geniet van een gratis kopje koffie, wassen wij met grote zorg uw bedrijfswagen.

Wij onderscheiden ons door ook uw bedrijfswagen te wassen met foamborstels.
Dus geen harde nylondraadjes meer die uw mooie bedrijfswagen kan bekrassen. Elke bedrijfswagen wordt voorzien van een hoogwaardige wax en automatisch afgespoeld met osmosewater voor het vlekvrij opdrogen.
Desgewenst kunnen wij de onderzijde van uw bedrijfswagen met een hogedrukinstallatie reinigen.

Stap eens binnen bij onze vestigingsmanager Ruben van Streijl in het waspark aan de Pearyweg 9 in Goes. Hij kan u alles vertellen over onze verschillende betaalmogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.