Back to work

Voor de meeste mensen loopt de vakantie ten einde. Een periode van rust en bezinning heeft misschien talloze inspiraties en ideeën opgeleverd, waar jij de komende periode mee aan de slag gaat. De komende Business Update van Zeeland Business staat volledig in het teken van weer terug aan de slag gaan.

Heb jij een mooi product, dienst, ondernemersverhaal of wil jij graag jouw organisatie in de Business Update onder de aandacht brengen? Plaats dan jouw bijdrage in de Business Update van week 36 (02-09)!

Interesse in het plaatsen van een bijdrage, neem dan per mail contact op met: bjorn@zeelandbusiness.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"39f6e319ee","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"31760","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */