Bart Buijs

Bart Buijs

Ik wil en kan alleen mezelf zijn. Mijn overtuiging is dat iedereen kwaliteiten bezit.

Ik werk vanuit de achtergrond of de zijlijn en daar neem ik mijn volledige verantwoordelijkheid. Indien leiderschap gevraagd wordt, toon ik dit op een rustige manier.

Positief gedrag zorgt voor een goed gevoel in het nu, nodig om met elkaar optimaal samen te leven en te werken. Een lach helpt hierbij en zal ik brengen en aanmoedigen.

Eerlijkheid en loyaliteit zijn voor mij voorwaarden voor iedere relatie, dus deze mogen van mij verwacht worden.

Kernwaarden: Eerlijk, Loyaal, Samenwerkend, Faciliterend

Bedrijf: Swoop

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"17132","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */