Zeeland Business
[an error occurred while processing this directive]

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: NXT Gen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Bedrijfsprofielen partners

Bekijk hier de bedrijfsprofielen van onze Academy partners.

AanZet Consultancy

“AanZet Consultancy adviseert op het gebied van organisatie- en verandermanagement, trainingen en bedrijfsevents in Nederland en België. We zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van managers en teams bij het realiseren van de gestelde doelen. Hiervoor trainen en coachen we managers, teamleiders en teams, met opleidingen en trajecten op maat. De Business Academy is een mooi platform waar aanbieders elkaar kunnen versterken en waar ondernemers in één oogopslag zien wat Zeeland te bieden heeft op het gebied van training en coaching.”

Salina Plasschaert en Mirjam de Ruijsscher AanZet Consultancy B.V.

BOIP

BOIP is de officiële instantie van de overheden in de Benelux voor de registratie van merken en modellen (vormgeving). Daarnaast kun je bij het BOIP het bestaan van een idee op een bepaalde datum vastleggen in een i-DEPOT. Het BOIP stelt ThatsIP graag gratis beschikbaar aan ondernemers omdat zij van mening is dat kennis van IE ondernemers helpt om hun onderneming succesvoller te maken. Dit bereik je door bewust om te gaan met je IE-rechten en deze rechten in te zetten als onderdeel van je bedrijfsstrategie.

BOIP

Confidee

“Confidee biedt bedrijven in Zeeland en West-Brabant trainingen op het gebied van selectiegesprekken en de loopbaanscan. Door mijn eigen achtergrond als HR-functionaris heb ik ervaring met de industrie, het onderwijs en zakelijke dienstverlening. Ik heb mij aangesloten bij de Academy omdat we daarmee ondernemers laten zien dat er in de regio voldoende te vinden is op het gebied van training en coaching. Daarnaast denk ik dat we als trainers binnen de Academy kunnen samenwerken en elkaar aanvullen en zo een nog completer aanbod maken.”


Marjolein van Kempen
Confidee

De Business Fabriek

De BusinessFabriek richt zich al bijna tien jaar op startups en innovatie binnen bestaande bedrijven en organisaties. Op basis van bewezen concepten hebben wij daarvoor de BusinessFabriek Startup Methode ontwikkeld. Een serie intensieve trainingen waarbij we op een hele andere manier naar de ontwikkeling van je bedrijf kijken. Zo leer je bijvoorbeeld je ontwikkeltijd te minimaliseren om je impact op de markt maximaal te maken. Daarbij spelen schaalbaarheid, innovatieve verdienmodellen en vaak ook duurzaamheid een cruciale rol. Wij hebben ervoor gekozen om onze methode via de Business Academy aan te bieden, omdat het goed is om krachten te bundelen. Wij denken dat we zo samen een regionale academy neer kunnen zetten die bedrijven kan laten groeien en innoveren.

 Arne Hulstein De Business Fabriek

De Training Factory

Problemen in een organisatie zijn vaak over een lange periode langzaam ingesleten. Om die op te lossen is het nodig dat iemand met een frisse blik de zaken aanscherpt. “Wij zien onszelf als het aanzetstaal van de organisatie.” “Je kunt het vergelijken met een koksmes dat langzaam botter wordt”, zegt Ellen van Troost, aanscherper bij de Training Factory. “Binnen een organisatie kunnen problemen op het gebied van leiderschap en communicatie zo langzaam groeien, dat je soms de oorzaak niet meer ziet. Net als het mes van de kok moet ook een organisatie regelmatig worden aangescherpt.” En dat is precies wat de Training Factory doet. “Wij zijn het aanzetstaal van jouw organisatie. Wij kijken van buitenaf naar waar het van binnen vastloopt en waar mensen, processen en structuren kunnen worden aangescherpt. Zo vinden we de oorzaak en dus het begin van de oplossing.” De Training Factory adviseert en biedt trainingen en workshops aan MKB-bedrijven in zuidwest Nederland. “Maar dat is niet de eerste stap”, zegt Van Troost. “Eerst zullen we aan de hand van gesprekken beoordelen wat het probleem is en wat het gewenste resultaat moet zijn. Vervolgens maken we een plan. Training kan daarvan een onderdeel zijn, net als individuele coaching of begeleiding op de werkplek. Het voordeel van dat laatste is dat je meteen met het geleerde aan de slag kunt.” Meer informatie over de aangesloten trainers van De Training Factory staat hier.

Patty van Kerckhoven Ellen van Troost Marco van Dorst De Training Factory

DINS Safety Training

Mensen zijn uw belangrijkste bedrijfskapitaal. Voor het op peil houden van kennis, vaardigheden en motivatie van deze mensen is DINS Safety Training het juiste adres. De opleidingen die DINS Safety Training aanbiedt zijn onder te verdelen in de sectoren Transport en Logistiek, Veiligheid, Milieu, Grond-, Weg-, en Waterbouw en Petrochemie. DINS Safety training is gelieerd met erkende opleidingsinstituten. De opleidingen worden op basis van open inschrijving georganiseerd daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de opleiding in-company te verzorgen. Dan worden de specifieke wensen van uw bedrijf als uitgangspunt genomen. Naast het verzorgen van opleidingen is DINS Safety Training actief in het adviseren en begeleiden van bedrijven op het gebied van Arbeidsomstandigheden, VCA-VCU ISO certificering.  Om de kwaliteit in de VCA keten te waarborgen is DINS Safety Training ook VCA* gecertificeerd. Om het opleidingsaanbod voor u kwalitatief op een goed niveau te kunnen houden, is DINS Safety Training samenwerking aangegaan met diverse organisaties. Onze opleidingen zijn hierdoor gecertificeerd en landelijk erkend. DINS Safety Training verzorgt tevens alle opleidingen die vallen onder de categorie Hoog, Midden en Laag risico in de Stichting Opleidingen Gids (SOG) van de stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). De opleidingen en examens worden verzorgd volgens de eind- en toets termen van de Stichting Opleidingen Gids. Dit alles onder toezicht van de VCA Infra. De SOG gecertificeerden worden opgenomen in de VCA Examenbank. Een overzichtelijke site waar snel en makkelijk controle kan worden gehouden over juiste certificering van medewerkers en ingehuurde krachten.

DINS Safety Training

eBirds

eBirds is expert in het inrichten en toepassen van social media. Daarbij helpen zij hun klanten uit alle branches met hun online marketingcommunicatie. Altijd vanuit een plan en doelgericht. Want alleen dan heeft de inzet van social media écht zin. eBirds staat midden in alle razendsnelle ontwikkelingen in het vakgebied. En hun kennis en ervaring delen ze in een tweetal cursussen – waarmee je zelf praktisch aan de slag kunt met:

  • Facebook en Instagram
  • LinkedIn en Twitter
Samantha de Caluwé en Mariela Battistella

www.ebirds.nl

Hepke Rozema, Training & Coaching

“Met mijn trainingen help ik teams beter functioneren, door beter samenwerken en meer inzicht in elkaar. Dat kan vanuit het negatieve: ons team draait niet goed, of het positieve: ons team kan beter. Mijn trainingen zijn praktisch gericht en zijn geschikt voor alle sectoren: van industriële productie tot zakelijke dienstverlening. Ik werk door heel Nederland maar ik zou via de Business Academy mijn werkgebied meer naar Zeeland willen verleggen. Daarnaast hoop ik op verbinding en onderlinge kruisbestuiving tussen de verschillende deelnemers.”

Hepke Rozema Hepke Rozema Training

Home of Power

Jannie Boer en Pauline van der Veeken, oprichters van Home of Power, hebben als doel om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. En vanuit die unieke kracht bij te dragen en te leven en zo de wereld mooier te maken.

Jannie is na een start in de kinderpsychiatrie ruim 25 jaar ondernemer in mode, ontwerp, productie en retail. Jannie is met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power opleider, spreker, businesscoach en auteur in de Kleur- & Imagobranche. Als DE kleurexpert helpt ze ondernemers en samenwerkende teams om de beste versie van zichzelf te laten zien.
Pauline is na 10 jaar diverse leidinggevende ICT functies in het bedrijfsleven overgestapt naar zelfstandig ondernemerschap als burn-out, imago- en businesscoach & auteur. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – is hierbij haar grote drijfveer. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

In-Practiz

Brigitte Hendrikse-Troost is directeur/eigenaar van In-Practiz. Na jaren gewerkt te hebben Head of Market Supervision bij het Zeeuwse energiebedrijf DELTA, waar ze verantwoordelijk was voor regulatory affairs, compliance en contract management met betrekking tot de Europese groothandelsmarkt (B2B en trading) en daarna als als legal counsel bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in dienstverlening aan Nederlandse en internationale cliënten op het gebied van financiële- en energiemarkten in Amsterdam, besloot ze dat het tijd was om zaken anders te doen. Praktische toepassing van juridische kennis, effectieve implementatie en zakelijke geschilbeslechting door middel van mediation werden de 3 pijlers onder haar eigen adviesburau: In-Practiz. Concreet betekent dit, samen met u als klant toegevoegde waarde creëren door middel van een praktische aanpak en effectieve uitvoering, zonder de juridische realiteit uit het oog te verliezen! In-Practiz. Dat is Praktisch!.”

Brigitte Hendrikse-Troost

www.in-practiz.nl

Loopbaanpunt

Plezier, uitdaging en voldoening in het werk, wie streeft er niet naar?
Loopbaanpunt is dé Zeeuwse organisatie voor professionele uitvoering van loopbaanbegeleiding, persoonlijke coaching, van werk-werk trajecten, outplacement, (groeps) trainingen, re-integratie en re-integratie 2e spoor.

Als lokale speler beschikken wij over een netwerk die duidelijk van meerwaarde is in onze begeleidingstrajecten. Wij wonen in de regio, spreken de taal en kennen de Zeeuwse markt.

Wij onderscheiden ons door passie voor het vak, plezier in het werk en snelheid van handelen. De adviseurs van Loopbaanpunt zijn persoonlijk, informeel, betrokken én resultaatgericht.

In meer dan 20 jaar hebben wij veel ervaring en deskundigheid in de Zeeuwse arbeidsbemiddeling opgebouwd.

Ervaring die wij graag voor u en uw medewerkers inzetten!


Bianca Nijpjes
Loopbaanpunt

MN2B

“MN2B verzorgt communicatie- en verkooptrainingen voor bedrijven. Via mijn trainingen leer ik ondernemers en hun medewerkers hoe ze naar hun klanten moeten luisteren. Door de juiste vragen te stellen, ontdek je waar je klant echt behoefte aan heeft en kun je je aanbod daarop afstemmen. Elke training is volledig toegesneden op de eigen organisatie. Ik verwacht bij de Business Academy professionele partners te vinden met ieder hun eigen expertise, die samen een mooi aanbod bieden voor de zakelijke markt, die van elkaar kunnen leren en elkaar aanvullen.”

Marjon de Wilde MN2B

Nedbase

In 17 jaar tijd is Nedbase uitgegroeid tot hét toonaangevende internetbureau in Zeeland. Wij weten hoe online werkt en vinden het belangrijk dat niet alleen wij, maar ook jij, op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze workshops en trainingen tillen jouw online kennis naar een hoger niveau. Nedbase heeft inmiddels een eigen Academy.

www.nedbaseacademy.nl

Polderdijk en Partners

Wij zijn niet alleen trainer, maar ook adviseur van de klant. Vaak is een bredere kijk op de organisatie nodig om verbeterstappen te maken. Onze objectieve visie, brede ervaring en scherpe analyse maakt ons tot een “betrouwbare adviseur”. Met een groep kwalitatief hoogwaardige trainers in een trainerscollectief richt Polderdijk en Partners zich op samenwerkende teams en individuen. Naast in-company en maatwerktrainingen verzorgt Polderdijk en Partners ook trainingen in de vorm van een open aanbod en seminars over actuele onderwerpen op het gebied van klantgerichtheid, verkoop, management en communicatie. Wij denken met de klant mee en bieden maatwerk aan. Al 12 jaar verzorgt Polderdijk en Partners met veel succes trainingen en workshops voor klanten uit verschillende branches. Ook internationaal. We trainen met passie, hebben een resultaatgerichte aanpak die volledig wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de klant !

Wilma Polderdijk Polderdijk en Partners

Foto gemaakt door Suzan Fotografie.

Stichting Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord helpt ondernemers

Als ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van iemand die al met het bijltje gehakt heeft. Stichting Ondernemersklankbord (OKB) helpt al ruim 37 jaar mkb-ondernemers en kan ook u helpen. De OKB-adviseurs hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner. Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de adviseurs helpen u en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want u bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap.


Regio West Brabant:
Roy van Diem tel.0621805340
Of bel tel. 0881717920 voor een spreekuur.

Regio Zeeland:
Bas de Winter tel.0653354030.

Ondernemersklankbord

Straight-Line Leadership International BV

Straight-Line Leadership International BV is ontwikkeld in de jaren ’80 om in bijzonder korte tijd uitzonderlijke resultaten te creëren. Wereldwijd wordt SLC gezien door de top 1% als de meest effectieve methode om resultaten te behalen en een krachtig leven te creëren.
Het is niet voor iedereen, het is voor mensen die bereid zijn te doen wat nodig is om te krijgen wat ze willen. Je moet bereid zijn om je gedrag acties aan te passen om de resultaten te krijgen die je wil. Kortom, the highly committed.

In tegenstelling tot 99% van de andere coaches die eerder inhoudelijk te werk gaan of voor een specifiek onderdeel ingezet worden, coacht Simon het individu: de eigenaar, manager, CEO, directeur zelf. Want het schort vaak niet aan informatie. Veel ondernemers ‘weten’ wel wat ze moeten doen, maar ze ‘leven’ het niet. En juist de implementatie van die kennis is van fundamenteel belang om echt stappen te maken naar het volgende level. Hij zorgt ervoor dat jij de persoon bent die doet wat ie moet doen om te komen waar hij wilt, op zowel zakelijk als op persoonlijk vlak

Taalkracht

De kracht van taal is niet te onderschatten. Elk succes is het resultaat van goede communicatie. Maar wat als je moet kunnen communiceren in een taal die niet je moedertaal is? Of wellicht zijn de vaardigheden die je hebt niet voldoende om op het werk optimaal te kunnen functioneren. Dat is waar Taalkracht om de hoek komt kijken. Of het nu Nederlands of Engels is, onze trainers helpen je – met op maat gemaakt materiaal – gericht de juiste vaardigheden te ontwikkelen. Op deze manier kun je het beste uit jezelf én je werk halen. Business Academy is voor ons een platform waar we hopen veel nieuwe connecties te kunnen maken en de krachten met anderen te kunnen bundelen.


Diana Bogaert-Hemelaar
Taalkracht

Trainers Collectief Nederland

Het Trainers Collectief Nederland is een organisatie en samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige trainers. TCN brengt zowel u als mens, het management en de organisatie op een zelfbewuste en inspirerende manier aantoonbaar en duurzaam rendement ! Wij brengen uw mensen en daarmee uw organisatie in beweging. Dat doen we met een heldere focus op zichtbaar resultaat en de individuele bijdrage van uw medewerkers. Zo vergroten we het persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het lerend vermogen.

Waarom Trainers Collectief Nederland :

  • Focus op zichtbaar resultaat: Effectiviteitscheck
  • “Leerzaam feest”: Interactie, dynamiek en passie
  • Persoonlijke aandacht: Inzet van 2 trainers
  • Integrale aanpak: Skills, mindset, structure.


Opgericht door Wilma Polderdijk en Rob van der Bijl
Trainers Collectief Nederland
info@trainerscollectiefnederland.nl  

Foto gemaakt door Suzan Fotografie.

Swoop

“Swoop biedt twee producten: teamontwikkeling en mediatraining. De kern is ervarend leren: ‘ doen’ afwisselen met reflecteren. Teamontwikkeling is bedoeld voor iedereen die samen met anderen iets wil bereiken. Het is daarbij belangrijk eerst te benoemen wat wel goed gaat, om van daaruit een volgende stapte zetten. Mediatraining is voor bedrijven die media -aandacht verwachten, maar kan ook worden gebruikt bij teamontwikkeling om een heldere boodschap te formuleren. Ik denk dat in Zeeland en Brabant nog veel kan worden gedaan op dit gebied en ik geloof in het netwerk-concept van ZB Academy. Het is leuk je kennis te delen en elkaar sterker te maken.”


Bart Buijs
Swoop

VHIC

Met goede software en bijbehorende trainingen om daarmee om te gaan, kunnen organisaties veel geld besparen. VHIC biedt fullservice dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement en ondersteunt organisaties met advies, opleidingen en producten. VHIC is een adviesbureau en gespecialiseerd in het structureren van informatie bij overheden en grotere bedrijven. “We hebben al twintig jaar een opleidingsinstituut”, vertelt directeur Ad van Heijst. “Dat werkt doorgaans kleinschalig: we coachen op de werkplek, geven les in kleine groepjes, zodat ieders leerwensen aan bod kunnen komen. Alles is gericht op het beter functioneren van de medewerker in zijn digitale omgeving.”VHIC wil organisaties leren hun informatiehuishouding zo in te richten dat medewerkers minder tijd kwijt zijn met zoeken, bedrijfsrisico’s worden geminimaliseerd en minder kosten worden gemaakt.“VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Op die manier presteert de organisatie beter, sneller en goedkoper. Pure winst is dat.”Van Heijst spreekt niet alleen uit overtuiging, maar ook uit eigen ervaring. “Wij zijn zelf begonnen in 1998 en hebben vanaf het eerste moment digitaal en met een beperkt secretariaat gewerkt. Dat heeft ons veel voordeel opgeleverd. We willen ook aan andere bedrijven leren hoe ze het beste kunnen werken om veel geld te besparen.

Ad van Heijst VHIC

ZB Academy programma team coaching Christine Bender

Christine begeleidt mensen 1:1, coacht teams tot maximaal 8 personen en is spreker om grote groepen te inspireren. Wat hebben alle gemeen? Het gaat altijd om lef en hoe je er meer van krijgt. Coaching methoden en tools, zodat je je eigen oplossing vindt, een aha-erlebnis en direct na het werken met Christine beter verder kan.

Bij een team-coaching vindt er vooraf een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever plaats. Daarin worden de uitdaging en het doel besproken. Aan de hand van deze informatie ontwikkelt Christine een plan van aanpak.
Ook belangrijk om te vermelden: het is Christines doel om haar klanten snel en blijvend van hun problemen af te helpen. Een team kan in een dag al een enorme stap nemen of zelfs klaar zijn om zonder hulp verder te gaan.
Teams coacht ze op locatie bij de klant of op een inspirerende plek in Veere. 1:1 coachings vinden meestal in haar praktijk plaats.

 


Christine Bender
Team coaching