Bedrijfsprofielpagina: Het Ezelhuis

Het Ezelhuis
Stroodorp 1
4493 PM  KAMPERLAND
T 0113 372 830

 

 

 

 

Het Ezelhuis bestaat sinds 2008 en is gesitueerd in het idyllische Stroodorp nabij Kamperland. Het eiland heeft een weidse schoonheid in winter en de zomer. Het is dan ook bij uitstek dé plek voor rust en natuurlijke rijkdom. Omringd door het Nationaal Park Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee zijn de wandelmogelijkheden eindeloos. Het doel is om enthousiasme te kweken voor een nieuwe manier van onthaasten, natuurbeleving en vrijetijdsbesteding.

Wandelen met ezels werkt heel ontspannend en is een unieke gebeurtenis. Door de kalmte en de rust van de ezel, sta je dicht bij de natuur en gaat deze niet zomaar aan je voorbij. Ezels zoeken graag contact en zijn in staat volwassenen en kinderen te laten ontspannen.

Het Ezelhuis organiseert ook picknicktochten en personeelsuitjes voor bedrijven, zorginstellingen en andere geïnteresseerden (bijv. familiedagen) omdat het wandelen in groepsverband met ezels goed en motiverend is voor de teambuilding of bonding. Indien gewenst kan zelfs gerichte teambuilding worden toegepast o.l.v. professionals. Een meerwaarde voor elk team. Deze bedrijven/instellingen maakten daar reeds gebruik van: ZLM verzekeringen, Gem. Steenbergen, Ter Weel, Het Gors en vele anderen.

ZB Netwerklid Bianca Plune
info@ezelhuis.nl
0628 888 087
LinkedIn Twitter Facebook

 

 

 

Websites:
www.ezelhuis.nl
www.ezelspoor.nl

Social Media:
Het Ezelhuis op Facebook
Het Ezelhuis op Twitter @ezelhuis
Stichting Ezelspoor op LinkedIn
Het Ezelhuis op YouTube

 

 

 

 

 

 

>> Andere Bedrijfsprofielpagina’s

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *