Bedrijfsprofielpagina: Meeùs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meeùs
Postbus 356
4460 AT  GOES
0113 242 524
info.goes@meeus.com

 

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Wij staan voor beter wonen, werken en leven door goed financieel management. Wij nemen uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Meeùs is een van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Bemiddeling is de manier om voor u het beste product uit de markt te verkrijgen. Een product dat precies past bij uw profiel en dat wordt aangeboden tegen de scherpste prijs. Wij kennen de markt als geen ander en hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars en geldverstrekkers. Zo kunnen wij onze belofte waarmaken. Als tussenpersoon komen wij op voor ùw belangen!

Met 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten is Meeùs een grote landelijke speler. Tegelijkertijd hebben we overal in Nederland regionale ‘roots’. Onze mensen kennen de mensen uit hun regio. Ze weten als geen ander wat er speelt in de buurt. Zo krijgt onze service een persoonlijk karakter. Daar staan wij voor.

Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van AEGON.

 

ZB Netwerklid Diana Uitterhoeve-Arentse
am.uitterhoeve@meeus.com
T 0651 146 120
LinkedIn

 

 

 

Social Media:
Meeùs op Twitter @Meeus
Meeùs op LinkedIn
Meeùs account YouTube

 

>> Andere Bedrijfsprofielpagina’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *