Bedrijfswagenpark zorgeloos schoon

kuzee formaatIedereen kent Kuzee van die grote gele bergingsvoertuigen, die gestrande auto’s en vrachtwagens van de weg halen. Maar de Kuzee Bedrijvengroep doet meer, bijvoorbeeld uw (bedrijfs)wagenpark vlekkeloos schoonhouden.

Kuzee was dit jaar genomineerd voor de titel Zeeuws Familiebedrijf. De onderneming bestaat sinds 1957 en deze maand is de derde generatie versterkt met de aanstelling van zoon Bas. “Een bedrijf als deze kan je eigenlijk alleen als familie runnen,” vindt vader Ruud Kuzee. “Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar en daar is de hele familie op ingespeeld.”

Naast de bergingsdienst omvat de Kuzee Bedrijvengroep onder meer een autohulpdienst, een transport-tak, en in Vlissingen een wasstraat voor personenauto’s en bestelauto’s tot een hoogte van 2.70 meter.

In Goes heeft Kuzee een autowaspark laten bouwen dat, naast een wasstraat voor personenauto’s, een wasstraat bevat voor bedrijfswagens en kleine vrachtauto’s die niet in een gewone wasstraat passen, vanwege trapjes, treeplanken, imperiaals of afwijkende afmetingen. “In principe kunnen wij het hele wagenpark van de ondernemer ontzorgen”, zegt Ruud Kuzee.

Met het nieuwste borstelmateriaal wordt de auto krasvrij gewassen en standaard voorzien van een waxlaag. “Daarmee blijft het voertuig langer schoon.” Ook de onderzijde en de binnenkant van de bedrijfswagen of trailer kan worden meegenomen. “Het wagenpark is toch je rijdende visitekaartje. Als dat schoon en netjes is, sta je al op 1-0.”

Kuzee is aanwezig op de Contacta in stand nr. 314

Autowaspark Kuzee Goes                                      Autowaspark Kuzee Ritthem

Pearyweg 9                                                              Marie Curieweg 1

4462 GT  Goes                                                         4389 WB Ritthem

0113 – 214689                                                        0118 – 486801

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *