Bedrijven Plein Zeeland: Op elke vraag passend antwoord

Perry B.05Partijen bij elkaar brengen: dat is wat Bedrijven Plein Zeeland doet. Of het nu gaat om een bedrijf dat een koper zoekt, een investeerder die een interessant rendement wil of een ondernemer die advies nodig heeft. “Met mijn uitgebreide netwerk kan ik voor vrijwel elke ondernemersvraag advies op maat geven.”

Bedrijven Plein Zeeland is opgericht door Perry Boogaard. Met zijn achtergrond in de bankensector helpt hij ondernemers en investeerders met financieringsvragen. “Ondernemers die financiering zoeken, help ik door samen met hen een businessplan op te stellen en financiers te benaderen.” Investeerders die het rendement op hun vermogen willen vergroten, brengt Boogaard in contact met bedrijven die kapitaal nodig hebben. “Investeerders kunnen een lening of risicodragend kapitaal verstrekken of kiezen voor een aandelenbelang.”

Daarnaast is Bedrijven Plein Zeeland een virtuele ontmoetingsplaats voor de aan- of verkoop van bedrijven. Ondernemers die onopvallend een koper voor hun bedrijf zoeken, kunnen via de website een profiel aanmaken met alle relevante gegevens. Potentiële kopers maken een profiel met hun wensen en bij overlapping rolt een match uit de computer. “Als dat tot een deal leidt, kan ik het proces verder begeleiden door een businessplan op te stellen, waar de invulling van de financiering onderdeel van is.” Voor investerings- en financieringsvraagstukken werkt Boogaard samen met partners als Voordegroei, Impuls Zeeland en Prior Adviesgroep.

Maar Boogaard beperkt zich niet tot financiële zaken. “Door mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik ondernemers op allerlei vlakken adviseren. Daarnaast beschik ik over een netwerk met specialisten op diverse terreinen, zoals HR, onroerend-goed en juridische zaken, die op elke vraag antwoord weten.”

 

Bedrijven Plein Zeeland

Borné 21

4374 DA Zoutelande

T. 06-31252107

E. info@bedrijven-pleinzeeland.nl

I. www.bedrijven-pleinzeeland.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *