België is een geweldig land om zaken mee te doen

Flyer Road2bijeenkomstZeeland_Rotterdam_tcm109-408484België is onze 2e belangrijkste handelspartner. De bevolking is koopkrachtig. Het land telt 11 miljoen inwoners, waarvan ongeveer 60% Nederlandstaligen. Hierdoor is het zeer toegankelijk voor Nederlandse producten. Maar wat niet iedereen weet, is dat zakelijk België er vele gewoonten en tradities op nahoudt.

België ligt heel dichtbij maar de manier van zakendoen is zelfs in Vlaanderen fundamenteel anders. België is echt buitenland. Belgen zijn terughoudend en het opbouwen van een goede zakenrelatie vergt tijd en veronderstelt persoonlijk contact. Voor Belgen is vertrouwen een voorwaarde om tot zaken te komen. En Belgen zijn, net als Nederlanders trots op de eigen taal. Zakendoen in België biedt veel kansen voor wie de zakelijke cultuur goed begrijpt en daar handig op inspeelt.

Tijdens de bijeenkomst van Road2Belgium & Germany op donderdag 17 augustus bij de kamer van Koophandel te Middelburg krijgen ondernemers antwoord op diverse vragen die te maken hebben met het zaken doen met België en Duitsland. Zo zullen er diverse workshops zijn die gegeven worden door landen experts  en is er na afloop een netwerkborrel.

De bijeenkomst is bedoel voor alle (startende) ondernemers met interesses in Belgie en Duitsland.

Voor het volledige programma en meer informatie kunt u terecht op www.kvk.nl/roadbijeenkomstzeeland

Voor vragen kunt u contact opnemen met Harrold de Raad, ondernemersadviseur van de Kamer van koophandel via harrold.de.raad@kvk.nl of 06 12 93 69 94

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *