Belisol zet stap naar zakelijke markt

belisol-3712Belisol levert kozijn en deuren in hout, aluminium en kunststof en is specialist op de renovatiemarkt voor particulieren. Vanuit de vestiging in Goes worden heel Zeeland en West-Brabant bedient. Tijdens de Contacta presenteert Belisol zijn producten ook aan de zakelijke markt. “Wij kunnen aannemers een hoop werk uit handen nemen.”

Bij Belisol gebeurt alles onder één dak: zowel het opmeten, de fabricage als de montage is in eigen hand. “In onze productie-eenheid produceren we elke dag honderden kozijnen en deuren,” vertelt directeur Marlon Mohnen. “Omdat technologie en wetenschap niet stilstaan, investeren wij voortdurend in nieuwe machines en technieken. We volgen het productieproces nauw op en garanderen zo de kwaliteit van onze kozijnen en deuren. Door onze samenwerking met diverse researchcentra hebben onze producten sterke isolatiewaarden, met alle gewenste kleuren, afwerkingsmogelijkheden en veiligheidsbeslag.”

Belisol staat dit jaar op de Contacta om de contacten met de zakelijke markt uit te breiden. “Wij hebben 38 jaar ervaring op de particuliere markt, maar we denken dat we ook iets kunnen betekenen voor bedrijven in de bouw en renovatie.” In de ruime stand op de Contacta laat het bedrijf aan de hand van een multimedia-presentatie en een aantal voorbeelden zien wat het kan betekenen voor aannemers, architecten en bouwkundig adviesbureaus. “Met onze producten kunnen we aannemers werk uit handen nemen. Wij leveren degelijke producten die bovendien esthetisch verantwoord zijn. Alles wat we leveren is maatwerk, dus voor elke vraag zoeken wij een oplossing.”

Belisol heeft op de Contacta stand-nummer 1220.

 

Belisol Goes

Nobelweg 2-24

4462 GK Goes

0113-211811

www.belisol-goes.nl

goes@belisol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.