Bellamypark in Vlissingen feestelijk geopend

Zaterdag 21 april 2012 is het door KWS Infra gerealiseerde “Bellamypark in Vlissingen” feestelijk geopend door wethouder Rob van Dooren. De fontein werd voor de eerst keer in werking gesteld. Volgens de wethouder wordt het park het nieuwe kloppende hart van Vlissingen.

Eind januari 2011 begon KWS Infra met de werkzaamheden op het Bellamypark. Het project is uitgevoerd in zeven hoofdfasen met elk een strakke deadline, rekening houdend met de diverse geplande evenementen rondom het bevrijdingsfestival, de kermis en het toeristen seizoen/horeca. Uitdagingen in dit project zijn de faseringen in relatie tot de omliggende factoren. Het project is uitgevoerd in een bestaande, bewoonde en actieve horeca situatie. Constructief weet men niet wat men tegenkomt. De asfalt toplaag is uitgevoerd in mosterdgeel om zo een ‘strandlook’ te creëren, wat natuurlijk echt bij Vlissingen hoort. KWS Infra kijkt met trots terug op de uitvoering van het project.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"3433","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */