Ben jij onbewust onzichtbaar voor klanten?

artikel-15-foto-1Regelmatig hoor ik opmerkingen van ondernemers die duiden op onbewuste onzichtbaarheid. Inderdaad. Ik denk dat er veel ondernemers zijn die niet echt gezien worden, zonder dat ze dat zelf in de gaten hebben.

  • Ze worden weinig benaderd door klanten. In plaats daarvan zitten ze overal achteraan, vaak met veel tegenzin.
  • Ze merken dat klanten niet echt overtuigd lijken van hun waarde. Terwijl ze die klanten juist heel goed kunnen helpen.
  • Of ze zijn wel zichtbaar, maar eigenlijk gebeurt er vervolgens niets. Er komt geen reactie, het lijkt wel alsof het niet blijft hangen.

Het zou zomaar kunnen dat dit voor jou ook geldt. Veel ondernemers die ik spreek, herkennen hier wel iets in. Gelukkig is hier veel aan te doen.

Het is nodig om in één oogopslag duidelijk te maken wie je bent en waar je voor staat. En tegelijkertijd te zorgen dat je je klant in het hoofd en hart raakt. Dat je “binnenkomt”. Keer op keer. Want pas dan word je gezien en onthouden.

Wil je zeker weten dat jouw klanten je opmerken? Bezoek mijn gratis seminar op de Contacta. ‘De 10 redenen waarom een klant je niet ziet staan – en wat je daar aan kunt doen’. Je leert technieken waarmee jij je in oogopslag onderscheidt. En waarmee jij je klant in het hoofd en hart raakt. Zodat je in beeld komt en blijft bij je klant. Als je dat wilt ten minste 😉

Seminar ‘De 10 redenen waarom een klant je niet ziet staan – en wat je daar aan kunt doen’. Dinsdagavond 8 november, 20.00 uur.

Zeeland Business Contacta Plaza, Hal 2, direct vanuit de loop uit hal 1.

Anne Quaars is communicatiestrateeg, fotograaf en business coach.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"15539","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */