Betrouwbare en veelzijdige ICT dienstverlener

artikel-14-foto-1Invent is al vele jaren een betrouwbare veelzijdige dienstverlener en de partner voor hoogwaardige bedrijfsprocessen op het gebied van ICT, Automatisering, Print- en Multimediaoplossingen, Telecom, Websites en Kantoorartikelen.

Zoveel verschillende expertises onder één dak? Inderdaad, met 8 professionele medewerkers kunnen wij een totaaloplossing bieden voor alles rondom uw ICT, Kantooromgeving en Telecom. Wij zijn dagelijks gewend om op maat te adviseren, te leveren, te implementeren en nazorg te bieden. Onze ICT-oplossingen bieden u garantie dat uw omgeving 24/7 functioneert, betrouwbaar en veilig is.

Netwerk- en systeembeheer, hard- en software, multifunctionals, kantoorsupplies en- meubelen, en multimedia zijn onze bedrijfsactiviteiten. Sinds vorig jaar augustus hebben we activiteiten toegevoegd in ons nieuwe nevenbedrijf Invent Telecom. Gespecialiseerd is in, zoals het woord al omgschrijft, Telecom in algemeen zin, VoIP-telefonie, glasvezelverbindingen en datacommunicatie. Allemaal met als doel om uw totale ICT-omgeving betaalbaar, efficiënt en zeer veilig te organiseren.

Service en kwaliteit staan zeer hoog in ons vaandel en daarom is het continu opleiden en specialiseren van onze medewerkers een topprioriteit.

Invent Office & ICT zit de laatste tijd in de lift, en krijgt steeds meer klanten van buiten de regio. Daar de techniek tegenwoordig voor niets staat kan er zeer zeker op afstand allerlei vormen van onderhoud plaatsvinden aan netwerken, het zogenaamde Remote Monitoring waarin allerlei wensen en eisen van klanten waargemaakt worden.

Wij bieden u graag vrijblijvend advies op maat!

Invent Office & ICT

Communicatielaan 5P

4538 BV Terneuzen

T. 0115-610024

E. info@invent-ict.nl

I. www.invent-ict.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *